italyanlar yazdiysa oda kesin bizde olacak anlasildi arkamiza yaslanip bekliyelim barim
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler arkadaşlar
-
can abi 1 ay guzel guzel durursam ve durmaya devam edersem sureklı olarak silinen salıh62 de oldugu gıbı benı emektar uye yaparmısın CAN
Emektar Üye istemekte haklı adam yılların trollü bu ısrarından asla vazgeçmiyor senciyiz SALİH ama rütbesi Kadrolu Troll olsun özel üye
-
Herkese hayırlı pazarlar
-
Günaydınnn
-
Günaydınlar iki üç gündür Mart başındaki yüzyüze yapılacak sınavlara çalıştığım için yoktum.
Ama çok tedirginim çünkü Ordu Türkiye'de en çok vaka çıkan 3. İl inşallah kimseye korona bulaştırmam.
-
Dün sabah 7:50'Den bu sabah 7.30'a kadar Avrupada sıcaklıklar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fransa Hautes-Pyrénées bölümünde Occitanie bölgesinde Lannemezan'dan bu sabah bir görüntü
- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm arkadaşlar
-
Alelkum selam abi
-
- Resmi Gönderi
izmirli3535 öyle bir şey olmayacak.
-
Modeller ülkemize Afrika veriyorsa gelme ihtimali %80, Sibirya veriyorsa gelme ihtimali %20 dir bana göre. Ülke olarak sıcak iklim ülkesiyiz.
-
beni ozel uye yaparmisiniz 3 bucuk yillik uyeyim yeri geldi guldurdum trolledim cok soru sordum 100 yilin trolu uyesi olayim
o neyla gardaş yarısını bana ver
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı pazarlar
Günaydınnn
Günaydınlar iki üç gündür Mart başındaki yüzyüze yapılacak sınavlara çalıştığım için yoktum.
Ama çok tedirginim çünkü Ordu Türkiye'de en çok vaka çıkan 3. İl inşallah kimseye korona bulaştırmam.
Alelkum selam abi
Aleykumselam, hayırlı günler,iyi pazarlar herkese
-