- Resmi Gönderi
olurmu CAN abi ya da emektar uye yaparmsn salih62 ısımlı sıldıgınız hesabım oyledyı
Öyle bir şey olmayacak dedim ya demin canımın içi :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturolurmu CAN abi ya da emektar uye yaparmsn salih62 ısımlı sıldıgınız hesabım oyledyı
Öyle bir şey olmayacak dedim ya demin canımın içi :D
ama emektar uyelıgı gerı yaparmsn abı eskı uyenızım usluda durucam yaz mevsımıne kufur etmıcem sıyaset zaten yapmıyom mılletle dalasmıcam ssıtm gelmıyo dıye
Israr etme
Sen gönlümüzün emektarısın :D:D
ama emektar uyelıgı gerı yaparmsn abı eskı uyenızım usluda durucam yaz mevsımıne kufur etmıcem sıyaset zaten yapmıyom mılletle dalasmıcam ssıtm gelmıyo dıye
Ulan salih sen miydin o yaz mevsimine küfür eden. Bir insan neden mevsimlere küfür eder hiç anlamadım.
ya kardeşim yaparmsnz rıca edıyorum ya dalga gecmeyın
Israr etme yapmayacağız
Bahar tahmini paylaşımı olacak denilince modeller kendisine geldi
Bahar tahmini paylaşımı olacak denilince modeller kendisine geldi
Bora ve boran rüzgarları devam ediyor. Kış daha bitmedi.
Bora ve boran rüzgarları devam ediyor. Kış daha bitmedi.
bizde bitti demedik ki
Sinan hocam yarışmayı burda sonlandırabilirmiyiz zirvede bırakmak istiyorum. ?
Bugün gfs 2 sistem birden gösterdi temennimiz o 2 sistemin birleşmesi ve modellerde her geçen gün güzelleşmesi
Martın ilk haftasında gelecek sistemi ilk görenlerden biri olarak sistem çok kuvvetli bir şekilde inecek inşallah
Martın ilk haftasında gelecek sistemi ilk görenlerden biri olarak sistem çok kuvvetli bir şekilde inecek inşallah
inşhaAllah hocam
Tekrar kar yağışı takibi yapabilecek miydik..? Cevabı çok değil 5 gün sonra
Ekim ayı bile sıcak geçti bırakın Mart ayı kış ayı olsun zaten sonbaharı 1 ay kışı da 2 ay yaşadık
Geç başlayan kışlar genelde geç biter bu kış adına bu söz doğru olacak gibi