Ekim ayının bile sıcak geçmesi söz konusu bence Mart ayı hiç baharı hatırlatmada kış ayı olsun yanii demek istediğim sıcaklık sürekli gelen sistemlerle 7-8 derecelerde seyretsin yanii demek istediğim genel olarak 15-16 dereceleri geçmeyen normal kış gibi bir Mart ayı istiyorum ben Mart ayından atmosfer tabii izin verirse. Bunu neden istiyorum çünkü Ekim ayında bile 27-28 dereceleri gördük bırakalım denge sağlansın sonbaharı 1 ay kışı 2 ay yaşamayı kabul etmiyorum ben umarım dediğim gibi bir Mart ayı olur zaten gfs modeli 3-4 marta sağlam sistem gösteriyor umarım daha da iyileşip gelir de İstanbul kar hasretini bol cm ler ile tamamlar.
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
gfs aksam guncellemesi basladi arkadaslar toplanalim.
-
aga telefon kırıldı her bir üzgün surat bir geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
aga telefon kırıldı her bir üzgün surat bir geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim
-
Geçmiş olsun kardeşim
saol hocam yeni almıştım bi de
-
- Resmi Gönderi
Sana bir şey olmasın Henry Ford
Geçmiş olsun abim.
-
meteoiceilin sohbet sitesine rastladım gözüm karşı taraftaydı yanlışlıkla elim deydi telefona bu site çıktı karşıma şansa bak
-
- Resmi Gönderi
ECMWF paylaşılıyor
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67:coksıcak::coksıcak:
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67:coksıcak::coksıcak:
Gruptan elendik??
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. salep sezonu kapanmadan tadını çıkaralım?
-
- Resmi Gönderi
Geloo
-
- Resmi Gönderi
Geloo
Gelsin bakalım özledik :coksıcak:
-
- Resmi Gönderi
Bahar mevsimi için de ufak ufak yazılar yazdım ve devam edecek yazılarım
-
- Resmi Gönderi
Geloo
Demişler ki tambatumbaesmerbomba öldü. Şimdi söyle onlara yeğen Efsane geri döndü ???
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -