CAN hocam çıkınca eps ve control verilerini güncel ao nao paylaşır mısınız ecwmf'nin önümüzdeki süreçte neler görmüş merakla bekliyorum. İyi akşamlar
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Semih beyi 10 yıldır tanırım, biraz ışık olsa mutlaka açıklama yapar.. demek ki henüz bir şey yok.
-
Semih beyi 10 yıldır tanırım, biraz ışık olsa mutlaka açıklama yapar.. demek ki henüz bir şey yok.
Kıyılar için öyle gözükuyor simdilik
-
- Resmi Gönderi
pc basinda olup gfs yi paylasabilecek varmi ?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar..
-
Huzursuz bacak sendromum mu var acaba ayaklarımı sürekli haraket ettiriyorum durunca rahatsızlık geliyor
-
Kusura bakmayın ama emoji ile tepki vermişsiniz yorum yazmamışsınız tuhafıma gidiyor
-
Huzursuz bacak sendromum mu var acaba ayaklarımı sürekli haraket ettiriyorum durunca rahatsızlık geliyor
Nasil yanii ????
-
Nasil yanii ????
Ayaklarım gıdıklanıyor gibi oluyor
-
Kusura bakmayın ama emoji ile tepki vermişsiniz yorum yazmamışsınız tuhafıma gidiyor
Burası havalarınsesi doktorlarınsesi değil ki ne anlatsak yanlış olur bir doktora görünmeni öneririm
-
Burası havalarınsesi doktorlarınsesi değil ki ne anlatsak yanlış olur bir doktora görünmeni öneririm
tamam hemen yakınımda sağlık ocağı var oraya giderim
-
Benimde ayak bileğimde bahsettiğin şetden var abi ama bende bilmiyorum nedenini
-
Benimde ayak bileğimde bahsettiğin şetden var abi ama bende bilmiyorum nedenini
Sende doktora görünürsün o zaman ben gideceğim öğleden sonra.
-
- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm arkadaşlar
-