Hayırlı geceler herkese
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Yani buna cevap vermem bu konuda daha fazla bilgi ve araştırma yapmamı gerektiriyor net sebebini bilmediğim hiçbir konuda biliyorum demem bu bana yakışmaz. Ayrıca bilime saygısızlık olur. Ben ise bilime saygısızlık edecek son kişiyimdir. Ama naçizane düşüncem kavramsal olarak küresel ısınmanın yan etkileri olarak düşünüyorum ben. Tabi burada yüksek basınç kuşaklarının artık daha faal ve geniş olması da çok etki ediyor diye düşünüyorum. Ayrıca sıcak kuşağın genişlemesi ve bizim biraz sınırda bir coğrafya olmamız da etkilidir
Gayet guzel yazi ????
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Efsane bende tutar getiririm Allah'ın izniyle
Takip edelim, hayırlı geceler herkese.
-
Efsane bende tutar getiririm Allah'ın izniyle
Takip edelim, hayırlı geceler herkese.
Efsane Afrika getiriyor abi eline sağlık.
-
- Resmi Gönderi
Efsane Afrika getiriyor abi eline sağlık.
Kaybol
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar
-
Günaydın dost canlar ve abilerim
-
- Resmi Gönderi
Günaydın Yusuf
-
15 Şubat
-
- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm arkadaşlar
-
Ne desem azdır şükür Rabbime bu sene 40 cm ve üstü kar örtüsü gördüm konumumda benim için efsane bir sistemdi. Benim için hasret sonlansa da maalesef İstanbulda oturan çoğu arkadaşımızı ve abilerimi sistem tatmin etmedi inşallah Mart başlarında görülen sistem daha da güçlenerek gelir de en azından bir kar örtüsü görürler onlarında hasreti biter eğer nasip olmazsa seneye inşallah efsane bir kış yaşarız
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar
Selamun Aleyküm arkadaşlar
Aleykumselam, hayırlı günler herkese
@Yusuf inşaallah dediğin gibi olsun
-
- Resmi Gönderi
Takip edelim
-