Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Zonguldak 17 Ocak 2021 sisteminden bir kare
HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI GÜNLER HS AİLESİ
Günaydın kardeş bidahada böyle kar görmeyiz senelerce ?
-
Nasipten öteye yol yok 2016 Ocak da da böyle olmuştu bundan daha fazlası hem de öyle desenler genel gözlemimle 2-3 yılda bir oluşuyor ama bakalım belli de olmaz Martta bile yerde ya da havada kar beklentim var
-
8 martta bu senenin 28 ocağı beklentim var benimde hayırlısı olsun bakalım
Nasipten öteye yol yok 2016 Ocak da da böyle olmuştu bundan daha fazlası hem de öyle desenler genel gözlemimle 2-3 yılda bir oluşuyor ama bakalım belli de olmaz Martta bile yerde ya da havada kar beklentim var
-
8 martta bu senenin 28 ocağı beklentim var benimde hayırlısı olsun bakalım
Mart ortasındaki sistemden bile şu görüntüler kadar olmasa da bir şeyler yakalama ihtimalimiz bile var Mart ayı Aralık Ocaktan daha umut veriyor genelde efsaneye yakın sinoptikler bile oldu kıl payı kaçırdıklarımız falan yoksa Mart ayı daha kış ayı olarak bakılabilir de Mart sonuna kadar takibe devam
-
-
- Resmi Gönderi
Yağmurlu ve soğuk bir Zonguldak sabahından selamlar.
Aleykumselam, hayırlı günler herkese.
Semih Ö. süper görüntü abim
-
- Resmi Gönderi
Gokhan6167 insan yeterki umudunu kaybetmesin.Umut etmek bir insanın en büyük hazinesidir
-
Kâfirlerden başkası Allah’ın rahmetinden ümit kesmez” (Yûsuf 12/87).
Yağmura susamış gönüller tamamen ümitsizliğe düştükleri bir anda, gökten sağanak sağanak yağmur yağdıran ve böylece, yemyeşil bitkilerle, çeşit çeşit, rengârenk meyvelerle rahmetini her yana yayan O’dur. Evet, her türlü teşekküre, övgüye lâyık olan gerçek koruyucu, gerçek dost O’dur! (Şûrâ Suresi 28. Ayet)
-
Beyler artık modellerden dolayı kendime kıyacam tüm sene kuzeyimiz şampiyonlar ligi gibiydi ama inmiyor yüksek basınçlar halay çekiyor İzlanda çekirdek çitliyor biz de izliyoruz bu nedir yahu yetti srtık canıma tak etti neden sistem gelmiyor adam akıllı -18-20 ler gözükğyor sistem anında -10 girmiyor kar yağmıyor
-
sen gidip bir senaryodan bunu diyorsan çok yanlış her gün değişik bir senaryo veriyor biraz sabır et üsteki yazdığımı oku
-
Gokhan6167 insan yeterki umudunu kaybetmesin.Umut etmek bir insanın en büyük hazinesidir
Öyle tabi
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
GFS Daha çok takla atar takmayın 9 gün var daha
-
- Resmi Gönderi
Darkbarish efe355 bulancak28 Matchmaker33 Birisi02 detached Kdzgokhan bugraaydin Orhan Oncul @E baykal
HOŞGELDİNİZ
-