Merhabalar kardeşlerim ve abilerim, amcamın vefat etmesinden dolayı Ankara'ya gitmek zorunda kaldım, ama kısa süre içerisinde kendimi toparlayıp 2 güne geri döndüm..
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Merhabalar kardeşlerim ve abilerim, amcamın vefat etmesinden dolayı Ankara'ya gitmek zorunda kaldım, ama kısa süre içerisinde kendimi toparlayıp 2 güne geri döndüm..
Başınız sağolsun Yusuf,Allah sizlere ailesine sabırlar versin.
Mekanı Cennet olsun inşaallah
-
Başınız sağolsun Yusuf,Allah sizlere ailesine sabırlar versin.
Mekanı Cennet olsun inşaallah
Eyvallah abi saolasın
-
Bugünde şansıma konserve kapağı cırtt diye elimi kesti hep kan oldu acaba tetonoz aşısı olmam gerekir mi size danışmak istiyorum
-
- Resmi Gönderi
Bugünde şansıma konserve kapağı cırtt diye elimi kesti hep kan oldu acaba tetonoz aşısı olmam gerekir mi size danışmak istiyorum
Gerek yok Yusuf
-
Bu arada 1018 takipçim oldu büyük bir kitlem var Twitter'da artık , :'D
-
Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sana ve ailene sabır versin
-
- Resmi Gönderi
Basın sağolsun kardeşim
-
- Resmi Gönderi
@Yusuf
Başınız sağ olsun
-
Hepinize eyvallah abilerim kardeşlerim çok mutlu ettiniz beni ??
-
Bu arada yeni telefon almayı düşünüyorum gm20 mi gm9 plus mu alayım hangisini önerirsiniz
-
GM 20 al derim
-
GM 20 al derim
Pubg mobil güzel oynatır ama joriskop yokmuş joriskopsuz güzel oynayamıyorum o yüzden ikisinin arasında kaldım
-
Joriskop olsa kesin onu alırdım 1600 lira civarına 4gb ramlı telefon kolay kolay bulunmaz gm9 plus ta da 3 GB ram var ama hızlı şarj özelliği ve joriskop özelliği de var
Pubg mobili joriskopsuz kötü oynuyorum o yüzden şimdilik GM 9 plus almayı düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Darkbarish efe355 bulancak28 Matchmaker33 Birisi02 detached Kdzgokhan bugraaydin Orhan Oncul @E baykal
HOŞGELDİNİZ
aramiza hosgeldiniz
-