Ah keşke joriskop özelliği olsa gm20 min yoksa 1600 lira civarı fiyata 4gm remi olan telefonu anında alırım ama olmadığı için gm9plusu düşünüyorum onunda 3gb rami var ama..
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
CAN abi naber yahu sesin soluğun çıkmıyor
-
- Resmi Gönderi
CAN abi naber yahu sesin soluğun çıkmıyor
Meşgul Yusuf..Ders sınav bişeyler ile uğraşıyor
-
-
- Resmi Gönderi
Az baktım konusuna da atalım senden alıntı ederek,ilginç notlar var.
-
Az baktım konusuna da atalım senden alıntı ederek,ilginç notlar var.
Aynen dayı. Güzel seviyorum böyle konuları
-
Ah keşke joriskop özelliği olsa gm20 min yoksa 1600 lira civarı fiyata 4gm remi olan telefonu anında alırım ama olmadığı için gm9plusu düşünüyorum onunda 3gb rami var ama..
Aslında o fiyat bantlarında daha iyi modeller var biraz daha araştır derim
-
-
- Resmi Gönderi
Galeriye de atalım bulunsun dedik ama dosya boyutunu küçük der.
E BAKAM
Hayırlı geceler herkese.Teneke sobanın zevkini başka bir şeyde bulamam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çaysız da olmaz zaten
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mükemmel ortam.
-
Off uyuyamadım da geldim anlaşılan bugün uyuyamıcam uyku sorunum oluyor bazen böyle
-
- Resmi Gönderi
Mükemmel ortam.
Aynen katılıyorum unbelievable
Off uyuyamadım da geldim anlaşılan bugün uyuyamıcam uyku sorunum oluyor bazen böyle
Hepimizin öyle zamanları oluyor @Yusuf
-
Aynen katılıyorum unbelievable
Hepimizin öyle zamanları oluyor @Yusuf
Abi bende uzun zamandır böyle yaklaşık 3-4 aydır bazı günler uyuyamıyorum o bir hafta içerisinde mutlaka 1-2 gün uyuyamıyorum uyku ilacı içiyorum birde
-
- Resmi Gönderi
Abi bende uzun zamandır böyle yaklaşık 3-4 aydır bazı günler uyuyamıyorum o bir hafta içerisinde mutlaka 1-2 gün uyuyamıyorum uyku ilacı içiyorum birde
Doktor verdiyse kullan değilse doktora danis.
-
Doktor verdiyse kullan değilse doktora danis.
Doktor verdi zaten abi uzun zamandır uyku sorunu için tedavi görüyorum psikologdan verdiği ilaç pek işe yaramadı tekrardan danışacağım zaten.
-