Kasım biterken önümüzdeki günlerde Orta ve dogu Karadeniz yüksek kesimleri gelen yağışlı soguk hava ile kar yağışlarını görecektir.
Bana yayla yolu gözüktü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKasım biterken önümüzdeki günlerde Orta ve dogu Karadeniz yüksek kesimleri gelen yağışlı soguk hava ile kar yağışlarını görecektir.
Bana yayla yolu gözüktü
Batı Karadenizin yakın tarihte 1985 benzeri sistemi net 2016 yılbaşı sistemi ya efsane bir sinoptikti
Karadeniz bu sene yine diğer bölgelere göre yağış konusunda en şanslı bölgelerden olacağız Geçen seneden daha güzel bir kış beklentim var geçen sene yine güzeldi kış fakat 200mt üstü için diyebiliriz bunu Bu sene sahillerimiz özlediği kar yağışlarına kavuşacaktır sabırla bekliyelim.
Yalnız batı karadeniz geçen sene çok iyiydi orta ve doğu karadeniz kötüydü
[attach='62530','none','false'][/at
bende diyagrama bakmaya gelmiştim sen paylaşmışın çoktan 😂
Aralık 2007-2008 de en son bu kadar erken kar yağmıştı yanlış hatırlamıyorsam Zonguldağa
Yine İlk hafta yağmıştı
Aralık 2007-2008 de en son bu kadar erken kar yağmıştı yanlış hatırlamıyorsam Zonguldağa
2013 aralıkta vardı
19 Aralık 2007ymiş
Batı Karadenizin yakın tarihte 1985 benzeri sistemi net 2016 yılbaşı sistemi ya efsane bir sinoptikti
Bence son 2 yıldır efsane sistemler alıyoruz özellikle geçen sene ocak 22 sistemi efsanedir 2021 kışıda sağlam kıştı ocak ayında ordada yarım metre aldık
2013 deki sistemde 8 Aralık 2013 müs aynı tarihte vay be yine tekerrür edecek mi bakalım
Ve Efsane sistem
Yalnız batı karadeniz geçen sene çok iyiydi orta ve doğu karadeniz kötüydü
Kötü demedimki
Sosyal mecralarda ortalığı ayağa kaldırmayı sevip prim yapan arkadaşlara şunu söylüyorum "öyle -12 ler gelecek karadeniz sahil hattı kar fırtınası görecek yok İstanbul'da yollar kapanacak" gibi söylentiler de bulunanların aklından şüphe duyarım milleti kandırmaya gerek yok önce avrupa evrilen sibirya merkezli bir sistem göründüğü için elbette Türkiye'de etkisi olur hayal kurmaya gerek yok hayal kurulacak bir durum arıyorsanız aralığın sonundan itibaren hayal kurmaya başlayabilirsiniz
Kalın sağlıcakla