zonguldak diyagramı
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
zonguldak diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel güzel gideri var
-
Semih Ö. 31 ocağı 1 şubata bağlayan gece sabaha kadar uyumayacağım ben sende bana eşlik eder misin güzel görüntüler görebiliriz 😊
-
Semih Ö. 31 ocağı 1 şubata bağlayan gece sabaha kadar uyumayacağım ben sende bana eşlik eder misin güzel görüntüler görebiliriz 😊
Olur reis
-
Gokhan6167 Diyagram varsa alalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS dogulu geldi haliye bizim bölge icin güzel kar verdi 5-6 sına
-
GFS dogulu geldi haliye bizim bölge icin güzel kar verdi 5-6 sına
Keşke iki sistem birleşse 1 hafta 10 gün kar yağsa bu kadar rezalet bir kışken aklımızda efsaneyle kalsa 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih Ö. dew point ne durumda yağış yaklaşıyor sanki
-
Semih Ö. dew point ne durumda yağış yaklaşıyor sanki
-0.8 şuan
-
-0.8 şuan
Yükseldi sanırım 1 derece falandır tahminim yağış girsin artık yaa merak ediyorum biz biraz daha merkezden yüksektiyiz belki kar olarak düşer
-
2 gündür bolu'da aralıksız kar çiseliyor. 1 cm bile yok. Sadece soğuk var. Adam akıllı yağmadı bi türlü.
-
2 gündür bolu'da aralıksız kar çiseliyor. 1 cm bile yok. Sadece soğuk var. Adam akıllı yağmadı bi türlü.
Bu gece yağar ve yarın iyi yağar gibi
-
Düzce 264 rakımda durumlar ne olur sabaha ince de olsa bir örtüyle uyanır mıyız?
-