- Resmi Gönderi
Şu an istikameti neresi gözüküyor topun ortasının
3 gün öncede söyledim yine de söylerim orta karadeniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu an istikameti neresi gözüküyor topun ortasının
3 gün öncede söyledim yine de söylerim orta karadeniz
Semih Ö. Gefs 26. Senaryodaki yağışları gördün mü inşallah öyle gelir.
Hayır gelmedi. Beklentim daha yüksekti bu sistemden
Hocam siz çekirdeği nereden bekliyorsunuz. Ya da model nasıl olmalıydı konumunuz için. Ben hala kilimlide epeyce kar olacağını düşünüyorum.
Hocam siz çekirdeği nereden bekliyorsunuz. Ya da model nasıl olmalıydı konumunuz için. Ben hala kilimlide epeyce kar olacağını düşünüyorum.
Sinop burnundan dalar diye tahmin ediyorum. Rüzgar yönü beni korkutuyor poyrazlı gelen kütleler genelde bize pek yaramıyor. DEK oluşumu çok önemli.
Sinop burnundan dalar diye tahmin ediyorum. Rüzgar yönü beni korkutuyor poyrazlı gelen kütleler genelde bize pek yaramıyor. DEK oluşumu çok önemli.
Ben hala Sinop civarı dalacağını düşünüyorum. Daha batıya gidemez. Tek sıkıntı poyraz. Ben de şu an devrek yetim. Selamlar
Ben hala Sinop civarı dalacağını düşünüyorum. Daha batıya gidemez. Tek sıkıntı poyraz. Ben de şu an devrek yetim. Selamlar
Selamlarr devreğe
Şuan ki güncellemelere göre Zonguldak, Bartın civarı kar alır ama öyle çok kuvvetli değil. Bizim konumumuza Poyraz özellikle de yatık Poyraz pek yaramıyor. Çok büyük beklentiye girmeden son güncellemeleride takip edelim. Ufak bir batılama ile yağışımızda artar.
Selamlarr devreğe
Yeni unvaniniz hayırlı olsun bu arada. Aleykümselam.
Şuan ki güncellemelere göre Zonguldak, Bartın civarı kar alır ama öyle çok kuvvetli değil. Bizim konumumuza Poyraz özellikle de yatık Poyraz pek yaramıyor. Çok büyük beklentiye girmeden son güncellemeleride takip edelim. Ufak bir batılama ile yağışımızda artar.
Azıcık yıldıza dönse yeter di. Selamlar.
Azıcık yıldıza dönse yeter di. Selamlar.
Bundan sonrası radar takibi. Biraz da şans artık
Haftasonu iyi kütleler alabiliriz gibi ancak cumayı kaybettik gibi duruyor.
Güncelleme için yarın son nokta koyulur artık gerisi radar takibi
Haftasonu iyi kütleler alabiliriz gibi ancak cumayı kaybettik gibi duruyor.
Bakalım görelim. Ufak değişikliklerle ya hep oluruz ya da hiç oluruz.
Gfs gece güncellemesinde sochide bulunan alçak basıncı sinop ve Samsun'dan içeriye alarak resmen karadenizi bu iki şehire yağdırdı muazzam bir görüntü...
Değişime açıktır
Gfs gece güncellemesinde sochide bulunan alçak basıncı sinop ve Samsun'dan içeriye alarak resmen karadenizi bu iki şehire yağdırdı muazzam bir görüntü...
Değişime açıktır
Hocam sabah nasıl cıktı