galiba hiç yağmayacak
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
galiba hiç yağmayacak
Neden yağmasın be abim?
Benim gibi İzmir de olsan belki anlarım ama Karadeniz mutlaka her zaman hem yağmur, hemde kar alır yeteri kadar.
Video da edersin fotoğraf ta çekersin. Hem bi video ette abone olalım arkadaşlarla kanalına :catisma: -
Saol abi bana moral verdin şuan burda fırtına var sürekli esiyor yağmasını çok istiyorum hayalim sabaha kar ile uyanmak allaha dua ediyorum ☺
-
- Resmi Gönderi
En güzelini ediyorsun,takdir Allah'tan abim. Hava bu sağı solu belli olmuyor. Bak admin arkadaşımız Erzurum'da bile hala kar göremedi. Her şeyin bir zamanı var. Zamanı gelince işimiz denk olur Allah'ın izniyle :thumbup: Bekleyelim görelim @Sametgdkhd kardeşim.
-
Bu hep yanlış söylüyor galiba
-
- Resmi Gönderi
Ben buna bakıyorum cepten ve genelde denk sıcaklıklar veriyor program. Nette değişik değişik yerlerden haber alma şansı var ama hangisi doğru o muamma.
Bak karşılaştır. En iyisi programlar derim. -
16:00 daki hava
-
- Resmi Gönderi
Maşallah nette görmüştüm köyünüzün fotoğraflarını. Çok güzel konuşlanmış, hep yüksek yerler de evleriniz.
@Sametgdkhd kardeş arada genel sohbete de gel. Orayı da şenlendirelim. -
Olur
-
babam imam benim köyüm değil
-
benim köyüm bulancak bayındır köyü onunda rakımınada bakabilirmisin
-
- Resmi Gönderi
Ne güzel işte abim, ne mutlu sana. Şimdi sohbete döndü işimiz, konuyu meşgul ediyoruz. Genel sohbete gel sen hele, beklirem :thumbsup:
-
Usta gelişme varmı burada hava parçalı bulutlu gene yağacakmış herhalde bu arada sabah karşıdaki tepede kar vardı çaldağ diye yer var ora hep bembeyazdı bu soğukla kar belki yağar senin tahminin nedir?
-
- Resmi Gönderi
Usta gelişme varmı burada hava parçalı bulutlu gene yağacakmış herhalde bu arada sabah karşıdaki tepede kar vardı çaldağ diye yer var ora hep bembeyazdı bu soğukla kar belki yağar senin tahminin nedir?
Yağmur iyidir
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca bakınız
-