Gaziosmanpaşa Lisesi
he tamam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGaziosmanpaşa Lisesi
he tamam
Başlayacak son 4 saat
Dostum foruma en son girdiğimde, daha takip falan yok diyip sistemi bitirmiştin, saat saymaya başlamışsın şimdide Neyse şaka bir yana da fevri hareket etmemek lazım. Atmosfer bu, sağı solu belli olmuyor.
Dostum foruma en son girdiğimde, daha takip falan yok diyip sistemi bitirmiştin, saat saymaya başlamışsın şimdide Neyse şaka bir yana da fevri hareket etmemek lazım. Atmosfer bu, sağı solu belli olmuyor.
Karadenizli kafası fevri adamız kardeşim ?
Gokhan6167 Zonguldakli67 Melih_67 Skrnpc durumlar ne
Karadenizli kafası fevri adamız kardeşim ?
Halit kardeşim. Yakın vadede CAN bu işi iyi çözenlerden bu sistemde ne desek bilemem. Değişik şeyler yaşıyoruz. Araçla 15 dk mesafemde olan yer 20-25 cm kar var. Bende örtü yok. O yüzden
zonguldak merkez şu an geçen seneki gibi ilerliyor
Şu saate kadar istediğimizi alamadık ben kendi açımdan diyorum
Durum stabil kar sürekli yagiyo ama yerleri doldurmuyo
Verileri inceleyebilen var mı Bafrada bu akşam kar başlar mı acaba?
Şu ana kadar beklenenden kötü gidiyor çok net iç kesimlere yaradı kıyılar fos gidiyor
Şuan bi kütle geldi iyi kar bırakıyor
ama beyazlamıyor
Sıcaklık yeterince düşüp kar örtü oluşturmaya başladığında yoğun kar yağışını fotoğraflayıp beni etiketlerseniz fotoğrafınızı sosyal medyada paylaşabilirim.
Halit kardeşim. Yakın vadede CAN bu işi iyi çözenlerden bu sistemde ne desek bilemem. Değişik şeyler yaşıyoruz. Araçla 15 dk mesafemde olan yer 20-25 cm kar var. Bende örtü yok. O yüzden
Aslında yaşadığımız şey belli bence. Rakım Sistemi
Örtü oluşsa gönderelimde hafif hafif yağıyor CAN dek bantları ne zaman oluşuyor