Burasıda o civarlarda 43 cm civarı
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hayatımda. Böyle bir kar ilk defa görüyorum Zonguldagi sis aldı götürdü
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Semih Ö. çok fazla resim paylaşacaksan galeriden paylaş buraya paylaşınca 1 sayfayı sadece senin attığın resimler dolduruyor.
-
- Resmi Gönderi
Sistemin yıldızı gerçekten de batıkaradeniz oldu. Sistem ilk girdiğinde bir şüpheye düşmüştük ama dekler yıktı geçti ortalığı. Anlık konumumda 2 saattir tipi etkili oluyor. Bu şekilde devam eder ise ne elektrik ne su nede ulaşım kalır.
-
Zonguldwk acayip yağıyor
-
Çok güzel yağışlar oldu fakat yağış açısından en az yağan yer alaplının kıyı kesimi oldu. Öğleden sonra hiç yağmadı. Buna da şükür.
-
- Resmi Gönderi
Çok güzel yağışlar oldu fakat yağış açısından en az yağan yer alaplının kıyı kesimi oldu. Öğleden sonra hiç yağmadı. Buna da şükür.
Dekler sıyırmış sizi. Şu anda yağmıyormu?
-
Dekler sıyırmış sizi. Şu anda yağmıyormu?
maalesef yağmıyor.
-
- Resmi Gönderi
maalesef yağmıyor.
Aynen size kütle denk gelmiyor. Ereğlide de yok. Genellikle Zonguldak bartın arası çalışıyor dek
-
Ben doydum çok net söylüyorum ben böyle kar görmedim 2012den beri şükürler olsun barajlar dolacak kara doyduk rahmet yağdı bildiğin yer yer merkez bile 1 metre olan yerler var
-
Şuan Bartın daha avantajlı ama bizimde üstümüze iyi kütleler geliyor şuan yine geliyor ?
-
- Resmi Gönderi
Ben doydum çok net söylüyorum ben böyle kar görmedim 2012den beri şükürler olsun barajlar dolacak kara doyduk rahmet yağdı bildiğin yer yer merkez bile 1 metre olan yerler var
Sen doyduysan çok şükür hepimiz rahatladık emin olabilirsin
-
Zonguldakli67 az farkla ıska yedik sanırım bu kütleden kütleler yavaştan bartına kaçmaya başladı sanırım 2016 gibi olacak zonguldakı ıskalayan kütleler bartını vuracak
-
kutleler çok yavaş ilerliyor.
-
Bir sistemi geride bıraktık. Bundan sonraki yazım umarım bir sistemi DAHA geride bıraktık olur. 27si kârlı gösteriyor modeller bakacağız. 25-15 Şubat arası sistemler gelecek Belki de
-