Doğulama biraz daha devam ederse müthiş olacak bölgemiz adına
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bu sistemde en çok samsunlularin sevinmesini istiyorum onlarla kaderimiz aynı hep boşluk ?
-
Bu sistemde en çok samsunlularin sevinmesini istiyorum onlarla kaderimiz aynı hep boşluk ?
Bu sefer olacak gibi inşallah size de gelicek
-
- Resmi Gönderi
Bu sefer olacak gibi inşallah size de gelicek
Önce size gelsin biz az çok aldık daha doğrusu her yere gelsin bol bol bereket olsun
-
Şuan Samsun'da elektrikler giiti ve yoğun sis var
-
ECMWF EPS 50 Senaryoya tek tek baktım Karadeniz adına her şey çok olumlu ortalamasından tut diyagramına kadar
-
Kar haritalarının çoğu en az yerde biriken 20-30 cm diyor
-
2-3 Güne bunlar daha da güzelleşir benden demesi her güncelleme ECMWF Adına daha güzel seyir alıyor benim izlenimim
-
arkadaslar ben hic birsey anlamiyorum yazdiklarinizdan. kisaca biri bana subat ortasinda bartina kar yagacak mi soyleyebilir mi
-
arkadaslar ben hic birsey anlamiyorum yazdiklarinizdan. kisaca biri bana subat ortasinda bartina kar yagacak mi soyleyebilir mi
Evet
-
Evet hocam yağacak Miktar açısından şanslı ama net bir şey demek için hala erken lakin beklenen gibi gidiyor devam edip istikrar sürerse gayet güzel görüntüler bölge genelinden çıkar
-
ECMWF EPS 50 Senaryoya tek tek baktım Karadeniz adına her şey çok olumlu ortalamasından tut diyagramına kadar
Kenarlar bu kez nasil orta karadeniz ?
-
Kenarlar bu kez nasil orta karadeniz ?
Samsun muhteşem diyor en az 30 cm en kötü senaryoda
-
Samsun muhteşem diyor en az 30 cm en kötü senaryoda
Teşekkur ederim kıyılar olarak 16 ocak sistemini boş gectik inşallah bu sefer olacak. Tüm Türkiye'miz için güzel bol yağıs olur inşallah ?❄
-
İnşallah öyle olafak
-