2017'de Samsunun Yaşadığı O Efsane Kar Yağışında Samsun Meteoroloji 10.bölge müdürlüğü kendi bahçesinde yaptığı ölçümde 33 cm olarak mgm kayıtlarına geçmişti ancak benim olduğum bölgede 50 cm birikim vardı
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Katılıyorum 60 Cm civarı olmuştu olduğum yerde Samsun istasyonu zaten öyle bir yerdeki Samsunun genel olarak en kör noktalarından ve en sıcak noktalarından bir yer seçmişler adamlar :D
-
Yağış 4.5 mm Tahmin ettiğimden de fazla yağacak gibi bu şehrin ansızın süprizlerini seviyorum
-
Yağış 4.5 mm Tahmin ettiğimden de fazla yağacak gibi bu şehrin ansızın süprizlerini seviyorum
Ben sevmiyorum hocam pek :D sistem esnasında karayelle giden bulutlar vb :D
-
Ben sevmiyorum hocam pek :D sistem esnasında karayelle giden bulutlar vb :D
Aman Hocam Karayel sıkıntı bu şehire bafra ovasına takılan karayeli hiç sevmiyom yıldız esecekki hakkari kadar kar alırız tabi bu küresel ısınmayla hayal bile olamıyo neyseki yağmur alıyoruz yoksa karadeniz çölleşecek gerçi barajlarımızda sıkıntı olmaya başladı zaten
-
5.2 Baya Hızlı :D
-
Kocadağ ve Samsun manzarası
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kocadağ ve Samsun manzarası
The content cannot be displayed because it is no longer available. ooh o kara bile razıyım ben
-
İlk yağdığında iyiydi hocam dayanırmı bu havaya eridi :D
-
İlk yağdığında iyiydi hocam dayanırmı bu havaya eridi :D
Hadi Be :D
-
Bugün Lodos Komple Eritti :'D
-
Samsun 7mm devirdi 8 de kalır gibi iyi oldu bu kurak günlerde yaradı
-
Samsun 7mm devirdi 8 de kalır gibi iyi oldu bu kurak günlerde yaradı
Dahası da olacak Sabah Totali Yazarım
-
Bölge sıcaklıklarımız bugün mevsim normalleri civarında seyretti yarından itibaren ise mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üstüne çıkması bekleniyor bölge genelinde yağış beklenmiyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kasım ayı Yağış raporları bölgemiz gayet Kurak bir Kasım geçirdi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -