Bilal Tan Tokat için bir gelişme var mı ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Anne Tarafımın Memleketinden Ve Köyümün Yaylasından
Hayrat/Mesoraş Yaylası Bugün Çekilmiş
Rakım:2350
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
3 ocak ta da bir sistem görüyorum onla birleşebilir of verse bile sıcaklık fazla yükselemeden yeni sistem sokulabilir umut verici ocak ayı
Sessizce nöbetteyiz...
-
Geçen sene aralık sonu ocak başında efsane soğuklar aldık fakat yağışlar biraz sıkıntıda kaldı. Umarım bu sefer uzun soluklu bir kar yağışı alırız
-
Geçen sene aralık sonu ocak başında efsane soğuklar aldık fakat yağışlar biraz sıkıntıda kaldı. Umarım bu sefer uzun soluklu bir kar yağışı alırız
Bu sene bolu coşucak emin olabilirsin
-
Samsun Çarşamba Özel Eko Sistemi :D
SAMSUN BÖLGE
21 Aralık - 23.17(Yükseklik: 4m)15,7 0 23 32 1014,9 1015,3 SAMSUN ÇARŞAMBA HAVALİMANI
21 Aralık - 22.50(Yükseklik: 7m)1,6 7 96 1015,5 1016,3 -
Samsun merkez 16
Tekkeköy 4 derece
Arada 7-8 km var
-
Samsun merkez 16
Tekkeköy 4 derece
Arada 7-8 km var
Merkez İstasyonu Atakumda tekkeköyle rahat 20 km var abi :D lodos başladı merkezde nem farkıda baya var
-
Samsun Merkez Çukurda Kalıyor Bir Yanda Doğu Tarafı Bir Yanda Batı Tarafındaki Dağlar Yağış Ve Soğugu engelliyor yıllardır samsuna yıldız esmezse pek birşey ifade etmicek diyoruz bunda da haklıyız mesela tekkeköy öyle değil önü açık dağlar şehirden çok uzakta fark ediyorsan yağışlı sistemlerde tekkeköy çarşamba kadar yağmur alıyor yani karayel estiği zaman bile bu ilçeye yarıyor ama karayel bi şehir merkezine essinde görim seni o zaman ?
-
Karayel direk tekkeköy dikbıyık tarafına atıyor yağışı ve tertemiz çıldırıyorum ben :'D
-
Karayel direk tekkeköy dikbıyık tarafına atıyor yağışı ve tertemiz çıldırıyorum ben :'D
Sahile gidersin bafra ile çarşamba arasında denizden izlersin ???
-
Sıcak Sıcak Esiyo Tam Denizlik hava var ?
-
Sıcak Sıcak Esiyo Tam Denizlik hava var ?
Vallaha rakım yükseltim geçen sene abi daha iyi kar görürüz diye sevindim 2 senedir kar görmüyoruz merkezlede 1.5 derece fark ediyor istasyon kırmızı işaretlediğim yer.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
MGM nin pazartesi için gösterdiği yağış tahmin haritası yağışlar yağmur olarak görülecektir
-