Samsun olarak beklemedeyiz
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
6 ilde 15 Şubat'ta yüz yüze eğitim yapılmayacak. Kardan dolayı eğitim bir gün ara ile 16 Şubat'ta başlayacak. Çanakkale Zonguldak Edirne Sakarya Tekirdağ Balıkesir
-
- Doğu Karadeniz için bilgi alabilirmiyim , konumum: Trabzon/Vakfıkebir
-
Bu şansla ancak sulu kar yağar geçer trabzona git gide sistem etkisini kaybediyor. Şu an ilgi odağı istanbul o yüzden doğu karadeniz için pek fazla yorum beklememek gerek ne yazık ki. Sistem 16-17 si gibi doğu karadenizde olacağı beklendiği için şu son 1-2 güncelleme önemli bakalım ne olur Allah'tan hayırlısı diyelim.
-
- Resmi Gönderi
Bu akşamki çıktılara göre az çok şekillenecek. Şu an biraz sıkıntılı duruyor.
-
Hala inanamıyorum bu sistem nasıl bu kadar güç kaybetti o kar haritalarındaki 1 metreler nereye gitti 850 sıcaklıkları neden yükseldi neden 500 hpadaki -38lar kayboldu dek şartları kayboldu o sıcaklıklar neden modelde gösterildiği kadar düşük değil yağış desen hafif yani süper makineler bile son dakika da tüm herkesin beklentilerini dağıttı
-
İzlanda nın aksilik çıkaracağı belliydi azoru ezince süreyi kısalttı yağışlar falan siklon rotasına bağlı olarak azaldı uçtu desek yeridir
-
samsunda mı kötü oldu
İzlanda nın aksilik çıkaracağı belliydi azoru ezince süreyi kısalttı yağışlar falan siklon rotasına bağlı olarak azaldı uçtu desek yeridir
-
samsunda mı kötü oldu
Hayır size hayırlı olsun bu sistem kar göreceksiniz ama 15 ama 20 cm üstü ama yinede beklenti hafif tutun derim
-
Hayır size hayırlı olsun bu sistem kar göreceksiniz ama 15 ama 20 cm üstü ama yinede beklenti hafif tutun derim
Bu gece biz de iyi bi kar alicaz bence ama dedigin gibi beklentiyi yukseltmemek lazim
-
Martı inşallah 2012 Martı gibi yaşarız en azından güzel olurdu öyle bir bitiriş
-
yarin ögle 1 ile akşam 6 arasi Samsun'da kar baslayacak gibi duruyor ❄?
-
yarin ögle 1 ile akşam 6 arasi Samsun'da kar baslayacak gibi duruyor ❄?
daha erkende başlayabilir bugun olduğu gibi
-
yarın sabah 850hpa da -10 giriyor
-
Sanırım doğu karadeniz için güzel bir güncelleme oluyor? 17-18şubat
-