Samsun merkezde kky var bu 850 de kky yapması şaşırtıcı ecmwf ise yarın akşam saatlerinden itibaren yoğunlaşacak kar için en yüksek extrem seviyesini vermiş
Hocam sıcaklık sorunu yasarmiyiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSamsun merkezde kky var bu 850 de kky yapması şaşırtıcı ecmwf ise yarın akşam saatlerinden itibaren yoğunlaşacak kar için en yüksek extrem seviyesini vermiş
Hocam sıcaklık sorunu yasarmiyiz
Samsun iç kesimleri ve rakim 50 üzeri bölgelere turuncu uyarı geldi Meteoroloji den
500 metre altı yine fos olur üzeri için güzel şeyler yapabilir. Kar yagar örtü yapar ama tutmaz hemen erir şimdiden söylemek lazım. Yarın ögleden sonra soguklar bir tık daha güçleniyor. Sonra ne oldu burası da şöyle böyle demeyin.
Kesinlikle katılıyorum ama 500 metre biraz fazla olmuş onu 100'e indirsek daha iyi olur
500 metre biraz değil çok fazla olmuş ?
500 metre biraz değil çok fazla olmuş ?
Mgm 50 dedi
Sıcaklığın çok sorun olacağını zannetmiyorum.Yalnız 100 rakım üstü kar birikintisı açısından baya fark edecek gibi
Sizce mgm bugünki güncellemede Trabzon’dan kar ikonlarını kaldırır mı ?
Sizce mgm bugünki güncellemede Trabzon’dan kar ikonlarını kaldırır mı ?
Sabahki ecm ciktisina bakıyorlar ona göre değerlendiriyorlar
Sıcaklığın çok sorun olacağını zannetmiyorum.Yalnız 100 rakım üstü kar birikintisı açısından baya fark edecek gibi
Merkez ne durumda
Serkann55 Hafif yağmur ve kky şuanda
Serkann55 Hafif yağmur ve kky şuanda
Burda hafif kar
Serkann55 neresi ?
GFS doğu karadeniz için güzel güncelleme gidiyor hadi bakalım ecmwf ne yapıcak kesin leşti artık doğu karadenizde bu sistemden birşeyler koparacak :d
olsun sabahçılara ?
Günaydın herkese umarım güzel gelişmelerin olacağı bir sabah olur