- Resmi Gönderi
Bu gidişle sistemin yıldızı doğukaradeniz olacak? doğukaradenize her geçen güncellemede kar miktarını arttırıyor modeller.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu gidişle sistemin yıldızı doğukaradeniz olacak? doğukaradenize her geçen güncellemede kar miktarını arttırıyor modeller.
Zonguldakli67 Abi Mart efsanesi diyebileceğin bir yıl hatırlıyormusun Zonguldak adına benim gördüğüm bir 2012 var başkada hatırlamıyorum ama 50 cm oluşturan bir sistem olmuştu sanırım kıyıda bile
Bu gidişle sistemin yıldızı doğukaradeniz olacak? doğukaradenize her geçen güncellemede kar miktarını arttırıyor modeller.
Soçi üzerinde ki yüksek basınç yüzünden yağış vermiyordu modeller yüksek basınç kalktı. İnşallah hayırlısı ile bereketlenirler.
giresun geneline 20-60 cm uyari verdi MGM sasirdim acikcasi yagar mi o kadar?
aynı uyarı benim konumum için de
Eyvah onlar verdiyse geçmiş olsun
Ordu Botanik park yakınlarında araçlarda tutmuş kar geceye inşallah merkezde
Arkadaşlar merhaba trabzon merkez kıyılar için değerlendirme yapabilirmisiniz?
Halitaydemir atalamaya başladı
Zonguldak güzel bir kar var anlik
Ağzından bal damlıyor hadi inşallah
Doğu Karadeniz sıcaklık sıkıntısı yaşamaz ise, iyi kar alacak arkadaşlar.
Halitaydemir atalamaya başladı
Tam ne zaman baslar acaba kral
trabzonda yarın gün içinde kar yağışı yoğun olarak kaç gibi başlar gündüz havada da olsa görme ihtimalimiz nedir? cevaplıyabilirseniz sevinirimi, herkese iyi sohbetler.
Zonguldakta şu anda acayip bir ayaz var 1 saate heryer tuz buz oldu. Gece yarısı şu deklerden faydalanabilirsek baya Bi tutucu olacak