Sıcaklık düşmüyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Sıcaklık düşmüyor
Asıl düşüş bu gece 1-2 den sonra başlıyor sabaha karşı özellikle yoğun kar alacağız gibi görünüyor gökgürültüsü de eşlik edebilir arada
-
Düzce için durumlar nasıl olur?
-
Düzce için durumlar nasıl olur?
Oraya kar yağmıyomu şu anda. Devam eder kar yağışı
-
Ordu için durumlar nedir 24 25 sistemi gelir mi?
-
Aynen Ordu merkez için 24 ve 25 için birde yarın için bilgi alabilir miyim
-
- Resmi Gönderi
Ordu için durumlar nedir 24 25 sistemi gelir mi?
Yarın doğu Karadeniz için kar geçişleri olma olasılığı %75 kıyılarda sıcaklık uygun olursa kar yağışı alır. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize
-
Oraya kar yağmıyomu şu anda. Devam eder kar yağış
Yağıyor da tutmuyor pek şuan. Teşekkürler ?
-
Yarın doğu Karadeniz için kar geçişleri olma olasılığı %75 kıyılarda sıcaklık uygun olursa kar yağışı alır. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize
Hocam tokat 1 cmde olsa alabilir mi
-
- Resmi Gönderi
Hocam tokat 1 cmde olsa alabilir mi
Var tabiki de sıcaklıklarınız çok uygun yeterki yağışı yakalayın. Yarın bol bol radar takibi yapın
-
Yarın orta Karadeniz'de olmaz mı kar geçişleri samsunda
-
- Resmi Gönderi
Samsun görürse çok hafif havada belki. Yinede radar takibi yapmakta fayda var
-
ay sonu yeni bir orta ve Doğu Karadeniz efsanesi gelme olasılığı var mı? 8 Şubat Vol 2...
-
Pek sanmıyorum şuan üstümüzde olan kütlelerde de virga yapıyor zaten yarın gece yağış olursa samsun kapar belki ordu giresun ve trabzon için 20si sabahına kadar rüzgar çok kötü ben yarın pek bir şey bekleyemiyorum maalesef rüzgar durumundan dolayı rize şanslı olabilir batı karadeniz zaten alacak
-
Pek sanmıyorum şuan üstümüzde olan kütlelerde de virga yapıyor zaten yarın gece yağış olursa samsun kapar belki ordu giresun ve trabzon için 20si sabahına kadar rüzgar çok kötü ben yarın pek bir şey bekleyemiyorum maalesef rüzgar durumundan dolayı rize şanslı olabilir batı karadeniz zaten alacak
Sizce tokat ne olur Fevzi Hocam?
-