Saadet ben hala 25-26 Aralık sahil seridinu kapatmakla istikrarliyim bence xaha com takla atacak modeller
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bence hiç can sıkmaya gerek yok:) daha cok takla atacak bu modeller her neyse ecmwf dogulu gelmekte istikrarlı zaten gfs'de 100lu saatlerde dogulu vermisti saat cogalincada batıyı vurdu
Ben ümitliyim bölgemiz açısından örtülük sistem alicaz:)
Asla burda bölge seyine girmem sonucta ülke bizim ülkemiz gonuk ister tun bölgeler nasip olsun , ancak biliyorsunuzki agaclar yanmıştı kar ilac gibi gelir:) kar safliktir temizliktir sefafliktir 🌨❄☃️
Ben pek anlamam bu islerden ama hislerime güvenirim
Fevzi Burak hocam bırakıyorum topu o gerisini getirir
-
Bolulu kardeşlerim hazırmıyız🥶🥶🥶
-
Saadet ben hala 25-26 Aralık sahil seridinu kapatmakla istikrarliyim bence xaha com takla atacak modeller
Hergün takla atıyor zaten. Ne demişler;
Dünyadaki önemli şeylerin çoğu, durum umutsuz göründüğü zamanlarda denemeye devam eden insanlar tarafından gerçekleştirildi. 😂
-
Hergün takla atıyor zaten. Ne demişler;
Dünyadaki önemli şeylerin çoğu, durum umutsuz göründüğü zamanlarda denemeye devam eden insanlar tarafından gerçekleştirildi. 😂
Kesinlikle savaşa devam havadada olsa kar göreceğiz
-
Control Doğulu gibi
-
-
- Resmi Gönderi
Bolulu kardeşlerim hazırmıyız🥶🥶🥶
Karadenizli arkadaşlar uyuyor yav
-
Karadenizli arkadaşlar uyuyor yav
Bize Heryer Trabzon Abim 🙂
-
-
Gerçekte görmek dileğiyle.. 🌸
-
Şuan sansunda çok yoğun sis var...
-
Şunu söyleyebilirim sadece sistem böyle gelmeyecek çünkü vade uzun ve değişimler olacak umarım olumlu yönde olur güncellemeleri takip edelim. Atlantik toparlanırsa sıkıntı kalmaz. Ve gronlanddan gelen parazitin sisteme vereceği yöne bakacağız.
-
Şunu söyleyebilirim sadece sistem böyle gelmeyecek çünkü vade uzun ve değişimler olacak umarım olumlu yönde olur güncellemeleri takip edelim. Atlantik toparlanırsa sıkıntı kalmaz. Ve gronlanddan gelen parazitin sisteme vereceği yöne bakacağız.
Hocam iyi günler bu sistem gelirse sadece dek sistemimi çepe yagislari olmazmi
-
Hocam iyi günler bu sistem gelirse sadece dek sistemimi çepe yagislari olmazmi
Bunu şimdiden kestiremeyiz sinoptiğe bakalım dek yağışları genelde olur siklonik yağışlardan sonrada karadeniz kıyılarında ancak sinoptiğe bağlı tamamen daha vakit var modeller değişken. İyi günler serkan
-