Gece ben paylaşırım. Paylaşan yoksa
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Gerçekten birşey oluyor bunu da ben yazmadım
-
Gece ben paylaşırım. Paylaşan yoksa
Ozaman sende saadet güncelleme
-
- Resmi Gönderi
Ozaman sende sadet güncelleme
Öbür GUGULCU da geldi 61 gugulun kısa yazılışı mı oluyor?😂
-
Öbür GUGULCU da geldi 61 gugulun kısa yazılışı mı oluyor?😂
Gugul: Fes Şapka :D
-
Şimdi iç anadol bölgemize kar yağdı ozaman Trabzonada yagmis sayılır Hasan çünkü size heryer Trabzon sonucta
-
Şimdi iç anadol bölgemize kar yağdı ozaman Trabzonada yagmis sayılır Salih çünkü size heryer Trabzon sonucta
Salih?
-
Salih?
Bende var bugun bişeyler
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
uzun göl kar atıştırıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
uzun göl kar atıştırıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sene karadenizin kısı olucak sahil kapanicak
-
Bu sene karadenizin kısı olucak sahil kapanicak
Hocam geçen sene bu tarihte yaylarada uzungölde bile kar yoktu bu sene gene erken başladık aha şurdan 2 gün sonra sahilde olacak kar yarın gece köyler coşar
-
Hocam geçen sene bu tarihte yaylarada uzungölde bile kar yoktu bu sene gene erken başladık aha şurdan 2 gün sonra sahilde olacak kar yarın gece köyler coşar
Aynen busene güzel başladı güzel devam edicek insallah
-
Önümüzdeki sistem ile ilgili söylenecek söz doğu karadeniz sahil hattı(of-artvin) arası örtü yapabilir. samsun hattı ise 300 mt üstü örtüye kavuşur. Çünkü rüzgar karayel olarak geleceğinden kütleler merkeze nazaran doğu ilçelerini daha şanslı kılacak.
-
Bu tarz sistemlerde Sinop daha bir şanslı oluyor sanki.Batıdan gelen kar yağışını alıyor hem güzel dek alıyor sonrasında yağış doğu'ya kaydığında yeniden iyi yağış alıyor bazen tam ortada olmak artı kazandırıyor😂 sizin düşünceniz nedir Sinop ile ilgili.
-