Sürmene 300m ne olur bu gece başlar mı
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Devrekte yağıyorda merkez boş şuan rüzgardan mıdır nedense
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Derken burda da yavaş yavaş başladı yine
-
https://rtsp.me/embed/zTd8yG9E/
Zonguldak Devrek güzel yağıyor canlı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bunun Bi kısmını yakalamamız lazım
Yine kütleleri izliyoruz iki atıyo geçiyor umarım böyle bitirmeyiz
-
Tekrar söylüyorum samsunlu arkadaşlara örtü vs beklemeyin yağar mı yağar ama o kadar sadece rüzgar bize uygun değil deniz üzerinden terme den itibaren doğu karadenize gidecek olan kütleler of-artvin arasında beyaz örtü yaratabilir
-
Bunun Bi kısmını yakalamamız lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Paralel hateket ediyor amasra bartına yarar o kütle şu an istanbulun hemen üstündeki kütle bize yarar gibi duruyor
-
- Resmi Gönderi
Paralel hateket ediyor amasra bartına yarar o kütle şu an istanbulun hemen üstündeki kütle bize yarar gibi duruyor
Bunun bir kısmını alırız
-
Tekrar söylüyorum samsunlu arkadaşlara örtü vs beklemeyin yağar mı yağar ama o kadar sadece rüzgar bize uygun değil deniz üzerinden terme den itibaren doğu karadenize gidecek olan kütleler of-artvin arasında beyaz örtü yaratabilir
Bafra ne olur hocam
-
Güle güle canım kütleler her sene aynı şeyler alıştık
-
Bafra ne olur hocam
Bafra örtü olur cm olarak beklemiyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. zonguldak kütle geliyor
-
Giresun alınca kar yağışı başlamış ara ara atıo;
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
mgm verileri güncellendi karadeniz