- Resmi Gönderi
Yıldız olsaydı hepsi inerdi aşağıya😁
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYıldız olsaydı hepsi inerdi aşağıya😁
Yıldız olsaydı hepsi inerdi aşağıya😁
Hava acti hocam büyüklerimiz sey der hava kar topliyor açınca boylr havalarda djfksksks
Hava acti hocam büyüklerimiz sey der hava kar topliyor açınca boylr havalarda djfksksks
Açması daha iyi sıcaklık dahada düşer. Bulutlu olunca sıcaklık hapis oluyor yer yüzünde.
Yarın rüzgar kuzeye dönüyormuş dedi bazı arkadaşlar başka forumlarda gerçekten dönüyor mu bilen var mı
Yarın rüzgar kuzeye dönüyormuş dedi bazı arkadaşlar başka forumlarda gerçekten dönüyor mu bilen var mı
Hocam cahilliğimin kusuruna bakmayın ama attığınızdan hiçbirşey anlamıyorum sözel olarak ifade etseniz
Ecmwf'nin yağış haritası tam isabet etti.
Samsun merkez için bir şey beklenmeyeceğini söylemiştik.sistemin yıldızı şu an batı karadeniz, sistemin diğer yıldızı ise of-artvin hattı olacak.kadir emreyle yıllardır tanışırım whatsap grubumuzdan. kıyılara 10 cm demiş ben öyle bir durum beklemiyorum.onunla bu konunun istişaresini yaparım elbet
Samsun bayaa ısındı
bir şimşek çaktı uava acik nasil oldu anlamadim gozum aydinlandi bi anda ortalik mas mavi oldu
Zonguldakli67 garip garip seyler oluyor hocam hiç rastlamadım boyle birsey su zaman akadar
bir şimşek çaktı uava acik nasil oldu anlamadim gozum aydinlandi bi anda ortalik mas mavi oldu
Zonguldakli67 garip garip seyler oluyor hocam hiç rastlamadım boyle birsey su zaman akadar
Kütleler deniz üstünden ve çok yakınından geçiyor denizde çakmıştır o şimşek. O kütlelerin hepsi karadan geçseydi sabaha 1 metre kar olurdu 😁
Kastamonu kıyı şeridi ne olur bilgisi olan paylaşabilirmi benimle
Kastamonu kıyı şeridi ne olur bilgisi olan paylaşabilirmi benimle
Şu an yağış alıyor Kastamonu kıyı şeridi
mükemmel kar yağıyor CANLI
mükemmel kar yağıyor CANLI
Bakalım
Göz gözü görmüyor THE_AZOR