Salih61 hocam gece kar yağışı alırmı vakfıkebir yorozdan öteyim batı kısmında
radarda kütle var , radar takibi yapabilirsiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSalih61 hocam gece kar yağışı alırmı vakfıkebir yorozdan öteyim batı kısmında
radarda kütle var , radar takibi yapabilirsiniz
Birde 360 Zonguldak - Belediye TV açacaklardı umarım yakında onları da açarlar daha da gelişir Belediye kanalları
Çok fena rüzgar çıktı kütle giriyor sanırım
tabzonda okullar tatil edilmiş taşımalılara
Beşikdüzüne az önce yine kar yağıyordu çok kötü bir sistem diyemeyeceğim konumum için hatta örtü bile oldu çokta fazla olmasa tabii aralık ayı için yeterli önemli olan ocak sisteminin gelmesi
Bizde daha gelmedi tatil haberi ama olmalı diye düşünüyorum
Bugün Zonguldak
Buzlanma olacak ve yerde kar var bazı yollarda da hala kar var ve buz çekmiş durumda sabaha doğru özellikle çok düşük sıcaklıklar görüüyor
3 Ocak Demiştim O güne Odaklanın
Dün akşam 9 da vermişlerdi bakalım karar gelecek mi
Herkes bu gönderinin altına yorum atıyor tatil olsun diye :D
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Herkes bu gönderinin altına yorum atıyor tatil olsun diye :D
Hocam model takibini bitirim dışardan görüntü atıcam muthiş bir kar yağıyor dışarda
Atın hocam
radar takip yapıyorum, kar yağışı Giresun için son demlerini bırakacak sanırsam bu gece, beklentimizin altında bir sistemdi ancak uzun zamandır Aralık ayında bu kadar kar alamamıştık, iyi yönden bakmak lazım, herkese hayırlı akşamlar diliyorum