Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Ocak 1,2,3 gibi gelecek olan sistemde ben bazı sahillerde grapuel bekliyorum açıkçası. kky de görülebilir havanın soğuması ve rüzgara bağlı

İç kesimler ve yüksekler tabiki kaymağı daha çok alacak benim görüşüm 7,8 Ocak bı hareketlilik olacak ya geçtiğimiz sistem gibi yada orta derece ancak bu kış boş gecirmiyecez. Buba rahatlıkla inanırım çünkü Karadeniz bölgesinden bahsediyoruz Aralık'ta sahilleri kar almış birdaha almayacak demek bence komik 😆 kış henüz bitmedi arkadaşlar bitiren kişiler bunun cevabını alacak.

Her bölge için konuşmuyorum kendi bölgem adına.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Salih61 hocam bizim bölgemiz daha çok la Nina kisindami daha etkili oldu el ninomu?

bu konu hakkında detaylı bir bilgim yok. ...

Ama bölgeden ziyade ülke geneli olarak düşünmek lazım bu soruyu

Genel olarak bakarsak la nina kışları yağış ve soğuk bakımından ülkemiz için güzel kışlar geçirmemizi sağladı diye düşünüyorum.

La nina ve el nino etkisi bizim coğrafyaya etkisi pek fazla değildir.

Okyanus kıyı ülkelerini doğrudan etkileyen bizi dolaylı yollardan etkileyen bi durum forumda bunla ilgili güzel makale niteliğinde yazılar var okumanızı tavsiye ederim.

• Gömülme dediğin böyle olur İşte 2016 yılbaşı sistemi 6 yıl geçmiş özledik be B)

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Bu sistemde çok iyiydi

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Sibirya T.Y.B(GUGUL) 1-3 ocak arası bir beklentim yoktu zaten , havada kar zor gibi görünüyor o tarihlerde.

Ocak ayının 6 ile 10 arası bir sistem gözüküyor uzaktan takip ediyordum, modellerede yansımaya başladı. Şartlar uygun olursa şubat 2020 gibi bir sistem alabiliriz.Değişme açık bir sistem her yere kaçabilir italyaya da gidebilir kafkasada. Eğer sistem güneydoğulu inerse ülke sistemine dönüşür.

Benim tahminim hocalarımıza benzer yönde kuzeyimizden sıyıran sahillerde havada kar görebileceğimiz bir sistem olması yönünde...

En iyi şekilde faydalanmak dileğiyle takibe devam.

6 -9ocak kötü geleceğini biliyordum ama bu kadarı da beklemiyordum..

Ocak 2. Yarı beklemek şart