Geçen ki kış gibi olmaz inşallah kış çok kötü geçmişti konumum adına ama 2020 şubat sistemi süperdir
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Geçen ki kış gibi olmaz inşallah kış çok kötü geçmişti konumum adına ama 2020 şubat sistemi süperdir
Şubat 16 inanilmazdi gerçekten
-
Gely gönlümün efendisi az kaldı 😌 12,13 sistemi diğer sistemin gücünü belirler ve zamanını bakalım neler olacak ancak ull olduğu için 48 saate kadar değişim olacağı için neler görürüz bilemiyorum ama gelioo birşeyler Aralık'ta kar görmüşşüz bunun devamı gelecek elbet ❄️🌨️
-
9 10 şubat 2020 ❤❤😳❄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gecen yıldan kalanlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gecen yıldan kalanlar
Geçen yıl deme bana hocam sochi yüzünden birşey alamadık biz 😡😤
-
Geçen yıl deme bana hocam sochi yüzünden birşey alamadık biz 😡😤
Bizde bir önceki yıl bişe alamadık Hasan ama bu yıl kıracaz şeytanın bacağını hep beraber
-
8 Subat 2020 ama bu sene sochide ab yok 😌🖤
-
Bizde bir önceki yıl bişe alamadık Hasan ama bu yıl kıracaz şeytanın bacağını hep beraber
Allah'ın izniyle alicaz sekan hocam buram buram geliyor güçleniyor 17 Ocak birde baktık sahilde kar var kim bilir 🌨️❄️🌬️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz üzerinden oluk oluk soğuk 🥶🌨️
-
8 Subat 2020 ama bu sene sochide ab yok 😌🖤
Onun abv zaten kışı boş geçirmemize sebep oldu inş olmaz bir daha
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz üzerinden oluk oluk soğuk 🥶🌨️
o koca soğuk direkt bize geliyor gibii ocak 20 ve ya sonrasında kesin bir şeyler olacak gibi önümüzde bide çok olumlu geçme ihtimali olan şubat var
-
Bunun güçlenmesi hala devam ediyor bı baktınız -12 girmiş olur
-
Hiç moral bozmaya gerek yok arkadaşlar gfs farklı kafalarda senaryoladar daha farklı gelecek controlü izliyelim bakalım onlar itibat sağlıyormu ki sağlamadığı bariz ortada ECMWF,İCON,JMA topu üstümüze verirken gfs size birşey yok hepsini kafkasa atıyorum diyor
Bana bir yılı hatırlattıda bu neyse
Diyagramlar gelsin bakalım neler diyebiliriz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEMDE gördü ECMWF JMA İCON GEM , GFS de doğu meğil var zaten bakalım neler olacak ecmwf de
-