Müthiş bir rüzgar var kuzeyden uşütüyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
bu sistem biraz geçen seneki 28 ocak sistemini andırıyor ama onda yağış baya iyiydi bakalım sabah ne olacak
-
Düzcede konumumda şuan tipi gibi bir yağış var 5 dakikada arabaları beyazlattı
Peki düzce'ye bolu'dan daha çok kar yağması
-
mgm gece güncellemesi yapmıyormuydu? henüz değişiklik yok.
-
Evet biraz fazla erkenden umutsuzluğa kapılmışız umarım şuan yağdığı gibi devam eder
-
Bir gök gürlemiş ev sallandı resmen 😱
-
ecmwf 67 cm kar vermiş akşam gunceli plakayı yazdırdım hayirlisi
-
ohohooooooo karadeniz uyuyormusun hala sen bugün beyaz pamuğa kavuşcağız tekrar yağışı kuvetli olan yerlerde örtü cıvık olabilir hafta sonu tekrar yağış kar olarak düşecek yer yüzüne yer seviyesi sıcaklığı uygun sistemimiz şimdiden hayırlı olsun, Bunun ardından silsile sistemler geliyor şu görüntüde kuzeyden sıyırıp gidiyor ancak ecmwf daha farklı ilerliyor gfs farklı ilerliyor vade uzun veriler olumlu bakalım neler çıkıcak bizde takipteyiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yağışlar bu akşam saatleri hava kararmadan tüm bölge ggenelinde sahilleerde saf kar olarak düşer
-
hava 2 derece yağış yok şaka gibi
-
valla ya hava buz yağış yok
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Salih61 850hpa hamağı nasıl görünüyor :D tam hamak bağlamamışta :D
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) 300m rakım üstü yigilirken sahillerde neden hala kara dönmedi diyen yorumları görüyorum bu diyagramda
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) 300m rakım üstü yigilirken sahillerde neden hala kara dönmedi diyen yorumları görüyorum bu diyagramda
-8 bandında şuan 20sinden sonra değişir daha bakalım neler göreceğiz ecmwf birşeyler veriyor gfs kuzeyden atıp geçio
-
ECMWF'nin bu tarihlerde kırım üzerinden kopan soğukları göstermiş hadi inşllah dünün versisi bugün gelince onuda paylaşıcam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağış çekilirken hafif kar atıştırıyor. En azından çatılarda beyazlık görseydik. 😂
-