(DEK) yağışları iç kesimlere ulaşamayacaktır.
İç kesimler siklonik yağışlar ile birlikte sistemi yaşayacaktır ama ne derece bir yoğunluk yaşanacak hep beraber yarından itibaren izleyeceğiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur(DEK) yağışları iç kesimlere ulaşamayacaktır.
İç kesimler siklonik yağışlar ile birlikte sistemi yaşayacaktır ama ne derece bir yoğunluk yaşanacak hep beraber yarından itibaren izleyeceğiz
Aman yarabbi Eco konumuma 89 cm kar vermiş :memnunseytan:
Hocam hiç inanasim gelmiyor benim konumada 1m demiş
Azıcık iç kesimler 130 cm lere koşmuş
Forumda en yoğun sayfa bizim sayfa sanirirm
Ne kadar karadenizli var yaw
ECMWF verdiyse inanırım GFS olsa inanmazdım
Cide hattına 170 cm kar vermiş
Ve model devam etse kar devam edecekti
ECMWF verdiyse inanırım GFS olsa inanmazdım
Hocam geçen yıl Şubat sisteminde konumuma Ecfm 10 cm kar veriyordu 45 cm kar yagdi
Forumda en yoğun sayfa bizim sayfa sanirirm
Ne kadar karadenizli var yaw
Hocam sistemler karadeniz ağırlıklı ondan sanırım herkes bekliyor :D
GFS 70 cm vermiş ortada buluşurlar
Sıcaklıklar sistem girişiyle birlikte kıyı illerimiz'de 2 dereceye inecektir dediğim gibi bu sistemden ekmek yememizin şartı 500 hpa'nın çok kuvvetli olmasıdır.
Benim bölgeme saat kaçta sistem gelir gibi soruların cevapı yağış modellerinden görülebilir.
Arkadaşlar haftasonu için Karabük/Safranbolu'da güzel kar yağışı var mı bilgilendirebilecek birisine ihtiyacım var
Bölgesel(zonal) rüzgarların 40-50 km hızında değilde 15-20 km hızında esmiş olsaydı şuan ben size tüm ülke sistemi diyip bütün kıyı şehirlerimizin en az 20 cm kar alacaktır garantisini verirdim.
Bu kış beklenmeyen olaylar gerçekleştiği için hiç bir olayın garantisi olmuyor.
Bölgesel(zonal) rüzgarların 40-50 km hızında değilde 15-20 km hızında esmiş olsaydı şuan ben size tüm ülke sistemi diyip bütün kıyı şehirlerimizin en az 20 cm kar alacaktır garantisini verirdim.
Bu kış beklenmeyen olaylar gerçekleştiği için hiç bir olayın garantisi olmuyor.
Hocam onuda halledelim
İnşaALLAH
Cerkes55 hocam hayırlı uğurlu olsun