Bugün efsane sistemin ardından geçen 10 yıl 2012 efsanesi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bugünün yeri tarihte ayrı Asıl efsanenin de yıl dönümü ayrıca
61 Yıl geçmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yabancılar da artık şehrimizden kar videoları paylaşıyor
18 Ocak 2021 :D
-
Niye hocam örtü beklentiniz yok mu samsun içib
Yağış anlamında verilere bakınca bir tık arttı.
Ancak samsun adına beklentiyi yüksek tutcanız sistem için -37/38 civarı 500 hpa sıcaklığı -12'de 850 hpa sıcaklığı ile gündüz -1 olup rüzgarında yıldız olması lazım ki biz şehir olarak o yağışları tam anlamıyla almalıyız.şuan öyle bir durum yok rüzgar karayelden esecek bafra ovasına takılacak gelen kütleler.kar yağarmı yağar örtü olurmu olur ama tatmin edecek bir örtü yok şuan ki son verilere göre...
Bu şehrin kaderi bu bafra ve çarşamba ovalarından dolayı
-
Samsun adına şunu söyleyebilirim rüzgar 19u akşamı güzelleşiyor gözüküyor samsunda kar yağışı olacak örtü de oluşabilir ancak ince örtüde kalabilir. 19u akşamı deklerden faydalanabilir.
Batı karadenizin tamamı rize giresun artvin kıyıları iyi kar alacak örtü de olacak. Trabzon merkez yine şanssız duruyor. Ama geçtiğimiz sistemde de şanssız görünen trabzon merkezde kar yağışları aldı bu sistemin soğuğu daha iyi. Bakalım neler olacak. Keyifli sistemler
-
Cerkes55 hocam Cuma Akşamı ile salı arası ordu nun kıyısı için kar yağışı bekliyormusunuz
şuan istanbula döndüm fakat tekrar gidicem boşu boşuna gitmemek için mgm kar ikonu koymamış da size bir sorayım dedim
Yarınki salıdan mı bahsediyorsun yoksa bu hafta cuma-salı arasından mı? Tam anlayamadım
-
Yarınki salıdan mı bahsediyorsun yoksa bu hafta cuma-salı arasından mı? Tam anlayamadım
Bu hafta cumadan sonrası ve haftaya salıdan hocam 21 ile 25 arası işte
-
İtalyan meteoroloji sitesi kar vermiş hep yarına da iyi yağış veriyor bakalım geçe ntutmuştu tahmini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Izlanda Zonguldak skew t varmı reis
Cumartesi günü 15-20 cm aldık yarında 5-10 alsak ben okeyim bu kışa
-
Samsun adına şunu söyleyebilirim rüzgar 19u akşamı güzelleşiyor gözüküyor samsunda kar yağışı olacak örtü de oluşabilir ancak ince örtüde kalabilir. 19u akşamı deklerden faydalanabilir.
Batı karadenizin tamamı rize giresun artvin kıyıları iyi kar alacak örtü de olacak. Trabzon merkez yine şanssız duruyor. Ama geçtiğimiz sistemde de şanssız görünen trabzon merkezde kar yağışları aldı bu sistemin soğuğu daha iyi. Bakalım neler olacak. Keyifli sistemler
hocam bir tek Ordu yu eklememişiniz
-
hocam bir tek Ordu yu eklememişiniz
evet ya ordu istiyoruz :D
-
Yağış anlamında verilere bakınca bir tık arttı.
Ancak samsun adına beklentiyi yüksek tutcanız sistem için -37/38 civarı 500 hpa sıcaklığı -12'de 850 hpa sıcaklığı ile gündüz -1 olup rüzgarında yıldız olması lazım ki biz şehir olarak o yağışları tam anlamıyla almalıyız.şuan öyle bir durum yok rüzgar karayelden esecek bafra ovasına takılacak gelen kütleler.kar yağarmı yağar örtü olurmu olur ama tatmin edecek bir örtü yok şuan ki son verilere göre...
Bu şehrin kaderi bu bafra ve çarşamba ovalarından dolayı
Hocam bafrada merkez gibi yağış sıkıntısı çekermi
-
Hareketli günler başlıyor
-