soru varsa alayım bu gece
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Can hocamızın çok üstüne gittik biraz rahatlasın oda
-
Konumum adına 40 cm bekliyorum kesin demiyim yüzümüz kara çıkmasın ama bu sefer sende alacaksın baya kar öyle söyleyim?
Zonguldak'da 40 cm olur sanırım
-
DEK'ler etkili olsa kıyıda olmamız avantajdır şöyle bir en az 40 görürüz inşallah biraz batılasa işimize gelir hocam
-
Deniz etkisiyle olur deniz etkisi minumum olsa bile 15-20 cm rahat olur
-
Bilal Tan hocam Tokat ne durumda sizce ?
-
Bu sistemde güzel kar alacaksın en kötü ihtimali 20 diyorum.
-
DEK'ler etkili olsa kıyıda olmamız avantajdır şöyle bir en az 40 görürüz inşallah biraz batılasa işimize gelir hocam
Yarın sabaha belli olur dostum tam durumu
-
Deniz etkisiyle olur deniz etkisi minumum olsa bile 15-20 cm rahat olur
Hocam marmaradaki arkadaşlar batılasa diyor onlarda tabi etkilenmek istiyor bu sistemden batılama şansı varmı hocam en azından batı karadenize kadar batılama şansı
-
Bu sistemde güzel kar alacaksın en kötü ihtimali 20 diyorum.
Tokat icin mi
-
Kıyılara çok güzel vermiş tokat ise en fazla 15 cm anca alır gibi geliyor. Kurusoğuk var gibi
-
Kıyılara çok güzel vermiş tokat ise en fazla 15 cm anca alır gibi geliyor. Kurusoğuk var gibi
Bende öyle düşünüyorum ama çok soğuk olacağı için ben az kar yağsa bile her kar tanesi tutar diye düşünüyorum
-
Bilal Tan hocam Tokat ne durumda sizce ?
Bi çukurlaşma ihtimali var ama bu hiç kar olmıcak anlamına gelmiyor eğer çukurlaşma olmazsa 20 nin üstüne çok rahat çıkacağını söylebilirim şuan
-
dua edelim biraz batilasin ve biraz içe sokulsun. Kıyılarda bütün iller de yararlansin
-
Bi çukurlaşma ihtimali var ama bu hiç kar olmıcak anlamına gelmiyor eğer çukurlaşma olmazsa 20 nin üstüne çok rahat çıkacağını söylebilirim şuan
Çukurda olmak çok can sıkıcı yaşadım iki yanımda yağış var merkezde yok
-