samsunun ic kesimleri kuru sogukmu
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam bana 45 cm yeter valla fazlasında gözüm yok kaçacak diye çok korkuyorum
Ya kardesim tam alcaksin 45 cm 60 cm birazda biz sorularimiza cvp alalim ltfen musade ette karin keyfini cikar
-
Ya kardesim tam alcaksin 45 cm 60 cm birazda biz sorularimiza cvp alalim ltfen musade ette karin keyfini cikar
Hocam sen niye panik yapıyorsun anlamadık bizi teğet geçebilir de tam biz sınırız siz zaten 50-60 cm garanti alıyorsunuz
-
Hocam sen niye panik yapıyorsun anlamadık bizi teğet geçebilir de tam biz sınırız siz zaten 50-60 cm garanti alıyorsunuz
Ah kardesim nerde biz 5 cm bile goremiyecez biz malasef ic kisimlarda kaliyoz
-
Bize bol bol resim attarsin
-
Bi tane guzel haber icin sorumlularida gozumuz kulagimiz
-
Bilal abi sen ne dusunuyorsun
-
Karadenizin iç kesimleride güzel kar yağışları alacak sabırlı olun hepimizin gözü bu sistemde -14'e dayandı diyagramlar iç kesimler korkmasın asıl korkması gereken samsun eğer karayel eserse vay halimize Ancak yağış ve rüzgar yarın netleşmeye başlayacak şimdi gözümüz ecmwf'de ?
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar adamı salın yahu :D
Ecmwf'yi görelim Karadeniz Bölgesinden gelen soruları cevaplamaya başlarım belki.
-
- Resmi Gönderi
Ayıp olucak ama zonguldak lı arkadaşımız 45 santim den fazlasında gözüm yok diyorsun biz burda 5-10 cm görsek sevinçten havaya uçuyoz
-
gozler sende can abi
-
Ayıp olucak ama zonguldak lı arkadaşımız 45 santim den fazlasında gözüm yok diyorsun biz burda 5-10 cm görsek sevinçten havaya uçuyoz
Kardeşim her güncelleme değişebilir hala 24 saat kala kesinleşen bir şey yok maalesef kime çıkarsa piyango gönül ister her yer etkilensin ama karadeniz potansiyeli var
-
CAN bizi diskoya götür oley....
-
Ecmwf Başladı Heyecan Dorukta...
-
Haydi olum Şu sistemi Marmara-Karadeniz yap bee
-