Okadar emin olma denizden gelecek
Emin olmuyorum tabii ki ama artık umutsuzluk başladı ister istemez 4 sene olacak, hayırlısı olsun ne diyelim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOkadar emin olma denizden gelecek
Emin olmuyorum tabii ki ama artık umutsuzluk başladı ister istemez 4 sene olacak, hayırlısı olsun ne diyelim.
Hep öyle diyordum ama sonunda gömüyordu bizi vallaha :D
Trabzonlular seri üzgün geçen kış gibi izliyor efsane sistemi :D Kırımı indirmemiz lazım :$
Efsane yağıyor gerçekten kaç saattir
Kar küresi olduk resmen konumumda 60 cm kar var şuan yığılan yerlerde 70-80 cm vardır ve geceye de yağış veriyo efsane şekilde
Giresun ne zaman kar görecek be usta, bu kış örtüsüz kapatacağız gibi böyle giderse
Aralıksız dek denebili 2-3 saatlik bantlar vuruyor
Beklentilerin üstünde gidiyor bu sistemi efsane derim ben geçen seneden kat kat iyi
Kopuşlardayız yine
Ordu'da yerler yerine saçlarım beyazladı kar beklemekten 😂
Bu kadar beklemiyordum gerçekten efsane sabaha 1 metre uyanırız artık
Yılbaşı sistemini de geçermiyiz acaba 1 ocak 2016 :'D
Hocam Terme 100 rakım 20 cm sabaha kadar 30 cm olurmu
Bu gece yoğun yağacaktır.
Doğu karadeniz hattı sıkıntı çekecek dedik.
Hele ki trabzon gibi bir yer samsunla aynı kaderi yaşayan iki büyük şehir sistemin sınırı samsun-ordu arasındaydı öyle de kaldı ne yazıkki gönül isterdi ki tüm karadeniz kıyı kesimi en az 50 cm kar alsın ama bir yer sevinirken bir yer üzülüyor.
Bu sevinçler bile Şehirlerde farkediyor sahilde oturan üzüntülü 100 mt üstünde ki sevinçli böyle de bir sistem yaşadık an itibari ile konumum da 20 cm kar birikmesi oluştu bende bu kadar beklemiyordum.
Bu akşam samsun hattı gece ise yağış doğuya kayarak ordu civarında yoğun yağacak ancak yine yükseklerdeki vatandaşlar sevinecek.