Aciklama ne zaman yapilcak Karadeniz kıyı kesimleri adına ?
Karadeniz kıyı kesimi kar yağışları alacaktır 2 günlüm periyod boyunca
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAciklama ne zaman yapilcak Karadeniz kıyı kesimleri adına ?
Karadeniz kıyı kesimi kar yağışları alacaktır 2 günlüm periyod boyunca
Bilal abi ic kesinler icin guzel haberler bekliyoz senden
kalbi olan accuweather bolu kar cm hesabını bakmasın 5 yıl önce en son 60 cm demişti efsana yaşamıştık
Bilal abi ic kesinler icin guzel haberler bekliyoz senden
İç kesimler???
karadeniz arkana yaslan çayını çikolatanı al netflixten dizi aç rahatla kar geliyo ama kar gibi kar
karadeniz arkana yaslan çayını çikolatanı al netflixten dizi aç rahatla kar geliyo ama kar gibi kar
Tokat ne olur
Konumumda ki kar ı ölçmek için 2.5 tane cetvel gerekli olacak o kadar diyorum bolu merkez için yarım metre kar bekliyorum hayırlı olsun tüm karadenize 10 ila 60 cm arası kar göreceksiniz konuma göre
Tokat ne olur
20 görürsün
fazla bi umudun yokmu abi buralar icin
fazla bi umudun yokmu abi buralar icin
Bir İstanbullu olarak senin şu boş endişeni gördükçe delleniyorum yeminle Serkan. Şurda 2 kar tanesi kovalıyoruz kafadan 10-15 cm göreceksin EN AZ. Hala aynı şeyi soruyorsun. İnsaf :D
Bir İstanbullu olarak senin şu boş endişeni gördükçe delleniyorum yeminle Serkan. Şurda 2 kar tanesi kovalıyoruz kafadan 10-15 cm göreceksin EN AZ. Hala aynı şeyi soruyorsun. İnsaf :D
Eğer samsuna kar gelmezse sorumlusu serkandır:D
Sinop merkez ne olur
Eğer samsuna kar gelmezse sorumlusu serkandır:D
Ama ben merkezde oturmuyom ic kesimleri soguk yemekten korkuyoz sadece
Karadeniz İçin Soruları Alabilirim Bölge Bölge Ve Benim Verdiğim Cevapın Üstüne Karamsarlık İstemiyorum Artık ?
Bafra için durum nedir hocam