Bölgemde soru gelmiyordu. En azından bir uyarı yapılabilirdi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bölgemde soru gelmiyordu. En azından bir uyarı yapılabilirdi
Özel mesaja baksa
-
- Resmi Gönderi
Sağolasın dostum, öyle bir durumda forumu bilgilendirmek aklıma gelmedi. Cenazeye giderken sınırlı sayıda kişiyle bide ceza yedik 3 bin lira, onu hukuki olarak geri almaya çalışıyoruz böyle durumda 3 gün de allah için aktif olamıyım
Öncelikle başın sağ olsun ama bilal yediğin ceza'ya hemen itiraz edemiyorsun. Ceza tarafına tebliğ edildikten sonra ve ödedikten sonra itiraz etmen gerekir. Sulh ceza mahkemesine.
-
- Resmi Gönderi
Aile büyüğümün korona yüzünden vefatı dolayısı ile 3 gün aktif olamadım. 3 günde görevden alınıyorsak yapacak birşey yok
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Rabb'im sizlere de sabırlar versin Bilal
-
Görevi bıraktığımı kim söyledi abi
Ula Bilo yukarı yı okumuyon aşagıyı okuyorsun önce ben ne yazmışım sonra bana verilen bilgi ile ne yazmışım.
-
Sorumlu Bilal Tan dır
Bak böyle yazmışım sonra Bilal görevi bıraktı diyince öyle yazdım.
-
- Resmi Gönderi
Bilal Tan başınız sağolsun, sabırlar dilerim
-
Sağ olasınız ❤️
İyi geceler kardeşler
-
Öncelikle başın sağ olsun ama bilal yediğin ceza'ya hemen itiraz edemiyorsun. Ceza tarafına tebliğ edildikten sonra ve ödedikten sonra itiraz etmen gerekir. Sulh ceza mahkemesine.
Evet abi ailem uğraşıyor. Daha ödemedik ama bakalım hayırlısı ödersek baya sıkıntıya sokar bizi
-
Dün akşam televizyonda Karadeniz kıyılarına Samsun ile Artvin arasında Çarşamba günü sulu kar yağabilir dedi. Ama bence yağmayacak
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ocağa girmek üzereyiz ve Kartalkaya'da kayak sezonu halen açılamadı. Hâle bakın.
-
- Resmi Gönderi
Kısa Vade Tahminleri, Uyarılar
Doğu Karadeniz:
Doğu Karadeniz'de KKY sınırı 350 rakım, KAR sınırı 750 rakım üzeridir. 1300-1400 rakım üzerinde KUVVETLİ KAR (20-25cm) yağışları beklenmektedir.
-
Batı Karadeniz bölgemizde anlık sıcaklık durumları 11.51
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yarın iç kesimlerde hafif kar olabilir kıyılarda yağışlar yağmur şeklinde [BatıKaradeniz adına]
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ECMWF-İCON-GFS Modellerinin 10 gün boyunca beklediği yağışlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. +Düzeltme İCON MODELİ 5 GÜNLÜK YAĞIŞLARI GÖSTERMİŞTİR.
-