Bizim asıl memlekete nolur acaba winter hocam orada ayni bulancak icerisinde fakat rakımı 990larda :D Giresun/Bulancak Bayındır köyü
Sorman bile ayıp senden daha çok şanslı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBizim asıl memlekete nolur acaba winter hocam orada ayni bulancak icerisinde fakat rakımı 990larda :D Giresun/Bulancak Bayındır köyü
Sorman bile ayıp senden daha çok şanslı
Karadenizin çogu kesiminde 2 günlük güzel yağış var rakımı 600 üzeri paçayı kurtarır. Kar görür
UsTaD hiç oraya kadar gerek bile yok aslında buranın yüksekleri de şu an güzel kar alıyor. Sahile yakın olmanın dezavantajları...
UsTaD hiç oraya kadar gerek bile yok aslında buranın yüksekleri de şu an güzel kar alıyor. Sahile yakın olmanın dezavantajları...
Sahile yakın olmanın dezavantajı sınırda kalan sıcaklık, peki sıcaklık sınırda kalmasa avatanjı da var. İyi Dek alır. Nasip kısmet diyelim artık.
UsTaD doğru söylüyorsunuz bunu atladım.
Birkaç kış buradayken denk geldim, iyi ekmeğini yemiştik
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar havaların sesi ailesi üyeleri saat 11:00 oldu ve henüz ne yağmur var ne kar aynı soğuk devam ediyor fakat
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar havaların sesi ailesi üyeleri saat 11:00 oldu ve henüz ne yağmur var ne kar aynı soğuk devam ediyor fakat
Öğleden sonra başlayabilir
Son durum;tek damla yok
Son durum;tek damla yok
Aklıma geldin Samet, Bulancak köyü 520 rakımda bu sistemde sıcaklık sıkıntısı var. KKY görebilirsin ama kar için daha yükseğe çıkman gerekli.
Yağışın oralara gelmesine daha var Samet. Bekle, saatler var diyebilirim.
Yağışın oralara gelmesine daha var Samet. Bekle, saatler var diyebilirim.
Kaç saat var hocam? Winter hocam sabah saat 9 gibi başlayacak diyodu
Asıl yağış ve soğuk girişini bu akşam için söyledi diye hatırlıyorum kardeşim. Bu sabah için hafif yağış geçişi olabilir demişti
Radar takibi yapman gerek ama görünene göre yağış kütleleri Karadeniz üzerinde dolanıyor karaya pek çıkamıyor. Çıktığında da yoğun kar gibi bir beklentim dünden beri yoktu açıkçası Winter hocan neye dayanarak bu bilgiyi sunmuş bilmiyorum ama Sulu kar dışında çok bir şey bekleme.
Asıl yağış ve soğuk girişini bu akşam için söyledi diye hatırlıyorum kardeşim. Bu sabah için hafif yağış geçişi olabilir demişti
Bu sabah 6 gibi hafif yağış geçişleri olacak dedi 9 gibi asıl yağıslar başlayacak dedi akşam tam soğuk giriş yapacak dedi
Bu sabah 6 gibi hafif yağış geçişleri olacak dedi 9 gibi asıl yağıslar başlayacak dedi akşam tam soğuk giriş yapacak dedi
Ull sistemi olduğu için değişiklik gösterebilir. Bekleyelim bakalım
Evet son durum:sis pus geldi hafif çise var