- Resmi Gönderi
Tokat için gelecek haftaki sistemde 3-5 cm kar tutar mı?
Ayın 14'ünden sonra bu ihtimal mevcut. Takipte kalın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTokat için gelecek haftaki sistemde 3-5 cm kar tutar mı?
Ayın 14'ünden sonra bu ihtimal mevcut. Takipte kalın
Tokat için gelecek haftaki sistemde 3-5 cm kar tutar mı?
Valla kardeşim Bi kesinleşse sistem de bizde artık yağışlar tutar mı tutmazmı yağar mı yağmaz mı konuşabilsek
arkadaşlar bölge olarak ateş edebiliriz hele hele doğukaradeniz olarak
Üç gün önce ihtimal dahilinde çok düşük bir ihtimaldik şimdi 2 buçuk günlük sistem sizin diyor değişir mi değiştikten sonra tekrar verir mi bilmiyorum ama 1 haftadır üzgünduk az da olsa gözümüz gönlümüz açıldı
Mosmor renk vardı çoğu doğu Karadeniz için Valla inş yağar tüm ülkeye aynı şekilde
Mosmor renk vardı çoğu doğu Karadeniz için Valla inş yağar tüm ülkeye aynı şekilde
Karadeniz sahil şeridi bu güncellemeye göre heryerinde yağar ama bazı bölgeler yağış sıkıntısı çekebiliyor bu gelsinde gerisi kolay
8 Şubat V2 mi geliyor yoksaa
Bölgemize hayırlı günler diliyorum
Akdenizde patlayan AB Çorum gibi yerleri de etkiler mi genelde yoksa daha çok güney mi
kıyılar için ateş etmeye daha var galiyana gelmeyin arkadaşlar
Şu 13-15 Ocak sisteminden Tokat civarı bir şey çıkarırsak 3 5 cm tutarsa beni bu iğrenç yıl için tatmin eder. Inşallah ülke sistemi olur da her yer bembeyaz olur. 10'undan sonra netlesir umarim
Bu sene Batı Karadenize beklentim bu GODZİLLA
YeniceLee78 sizce 13-15 sisteminde karadenizin şansı nedir? Deniz kenarı ve iç kesimler ozellikle. Bolu, Amasya, Tokat, Çorum...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu sene Batı Karadenize beklentim bu GODZİLLA
Zonguldakli67 Nasip olursa inşallah hocam Var bi hayalimiz
YeniceLee78 sizce 13-15 sisteminde karadenizin şansı nedir? Deniz kenarı ve iç kesimler ozellikle. Bolu, Amasya, Tokat, Çorum...
Bolu ve Çorum bu sistemi değerlendirir Biraz daha takip edelim derim Tokat ve Amasya için biraz daha beklemek lazım