Vade yaklaşsın Ukrayna WRF'den dek + yağışlara bakarız bu sitenin tutarlılığı yüksek Gokhan6167
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Batı Karadeniz ahalisi neredesiniz yahu GFS Gömdü nerelerdesiniz Kutlamalar başlıyor yakında inşallah
Akşamda söversin gfs ye. Vermediği zaman gfs modelmi dersin. Verdiği zaman kutlama yaparsın. Azcık dengeli ol kardeşim
-
Akşamda söversin gfs ye. Vermediği zaman gfs modelmi dersin. Verdiği zaman kutlama yaparsın. Azcık dengeli ol kardeşim
Hocam ben ECMWF gibi görüneceğini söylemiştim sonradan belki içimizdeki kar özlemiyle yanlış şeyler söyleyip göze battıysam kusura bakmayın herkesden de buradan özür diliyorum.
ECMWF Ana fikri sundu GFS'de ona uyuyor şuan temkinli yaklaşalım yine bir daha darbe yemek istemeyiz modellerden
-
- Resmi Gönderi
Hocam ben ECMWF gibi görüneceğini söylemiştim sonradan belki içimizdeki kar özlemiyle yanlış şeyler söyleyip göze girdiysem kusura bakmayın herkesden özür diliyorum.ECMWF Ana fikri sundu GFS'de ona uyuyor şuan temkinli yaklaşalım yine bir daha darbe yemek istemeyiz modellerden
Ecmwf kime uydu peki? Senden istediğim sadece kıyaslamadan uzak dur ?
-
Ecmwf kime uydu peki? Senden istediğim sadece kıyaslamadan uzak dur ?
Bu saatten sonra temkinli yaklaşmamız lazım zaten en küçük oynama değiştiriyor
-
Bende diyorum Gfsye bende hiç güvenmem ama Ecmwf verileride şuanlık iyi bakalım neler olacak takip etmekte fayda var hepimiz aynı şeyi istiyoruz Allahın izniylede olacak inşallah birbirimizi kırmaya gerek yok
-
Zonguldakli67 hocam batı Karadeniz'e ilk kar yağışı hangi tarihlerde olur?
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 hocam batı Karadeniz'e ilk kar yağışı hangi tarihlerde olur?
Şu anki tabloya göre 15 ocak gecesi saat 3:35 de başlar diye tahmin ediyorum hocam?
-
Zonguldakli kardeşim orta karadeniz nasıl etkilenir bu sistemden
-
ZOWH'un tutarlılığı yüksektir 15 Ocak gecesine dikkat
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli kardeşim orta karadeniz nasıl etkilenir bu sistemden
Orta karadenizde kar yağışı alır bu tabloda doğu Karadeniz sıkıntılı
-
Orta karadenizde kar yağışı alır bu tabloda doğu Karadeniz sıkıntılı
Teşekkür ederim kardesim
-
şuanki verilere göre samsunda kar tutma ihtimalı var mı?
-
Ordu Doğu Karadeniz mi Orta Karadeniz mi
-
Samsun dan sonrası Doğu Karadeniz
-