İlk bir günlük atak için olumlu.
Teşekkürler abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİlk bir günlük atak için olumlu.
Teşekkürler abim
Konumum adına güzel fgidiyor
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar değerli havalarınsesi ailesi tahminci abilerim ve üyeleri acaba önümüzdeki sistemde kar ne zaman geliyor :)) tepeciğe
Anladım bende Ecmwf güncellemelerini heyecanla beklerken farkettim ? Gfs yine öğlene göre sistemin kuvvetini azaltmış sürekli oynuyor bakalım Ecmwf ne diyecek ?
Kardesim gfs gömdü
Ve Whisper hocamın yolladığı adilcevaz videosu 844 izlenmeyle patlama yaptı ??
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar değerli havalarınsesi ailesi tahminci abilerim ve üyeleri acaba önümüzdeki sistemde kar ne zaman geliyor :)) tepeciğe
Henüz bunun için zaman var. Bana haftaya bir daha sor bu soruyu
Henüz bunun için zaman var. Bana haftaya bir daha sor bu soruyu
Tamamdır can abim? çok teşekkür ederim haftaya burdayım o zaman? kar beklicez genee?
Kastamonu Bartın Zonguldak bu sistemin favorisi suanki görüntüde
Kastamonu Bartın Zonguldak bu sistemin favorisi suanki görüntüde
Samsun inş sınırda kalmaz
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ve Whisper hocamın yolladığı adilcevaz videosu 844 izlenmeyle patlama yaptı ??
Aleykümselam, hayırlı geceler olsun Samet. Video daha da fazla izlensin inşallah.
Batı karadenizi çok iyi vurdu bu gece umarım buna benzer gelir
Aleykümselam, hayırlı geceler olsun Samet. Video daha da fazla izlensin inşallah.
İzlenmeden çok insanlar hiç beğenmiyo abone olmuyo o kötü millet seyredip gidiyo
Model sonu kar haritası ve yagis atarsanız seviniriz hocam CAN
Model sonu kar haritası ve yagis atarsanız seviniriz hocam CAN
Zaten atıyoruz hocam.
İzlenmeden çok insanlar hiç beğenmiyo abone olmuyo o kötü millet seyredip gidiyo
Zamanla oda olur Samet.