batı karadeniz orta ve doğu karadenize göre şanslı
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
batı karadeniz orta ve doğu karadenize göre şanslı
Şu güncellemeye göre gömüldü batıkaradeniz
-
karadeniz için konuşursak sistemin en son geleceği nokta samsun civarıdır o bölgeye kadar ki konumların sahil kesimi kar alabilir.kesin alacak diye kimsede konuşamaz.
-
tek güncellemeye göre de yorum yapılmaz herşey endekslerde de belli ne zaman 30 senaryoya geçildi modellerin sistemi çözme saati 96 ya kadar indi biraz daha bekleyin derim
-
- Resmi Gönderi
karadeniz için konuşursak sistemin en son geleceği nokta samsun civarıdır o bölgeye kadar ki konumların sahil kesimi kar alabilir.kesin alacak diye kimsede konuşamaz.
Güncellemeye göre konuşursak batı karadeniz sahilleri kar alır?
-
Güncellemeye göre konuşursak batı karadeniz sahilleri kar alır?
Hocam inşallah az kaldı beya bakalım bir iki gün daha sabır
-
- Resmi Gönderi
Yanlış sayfaya attın Semih Ö.
-
Özelden Bazı Sorular Geliyor Benim Sibirya55 Olduğumu Zannedenler Var ?Değilim Ben Yiğeniyim Kendisi bana Telefonunu Verdi Ayrıca Samsundan Ayrıldı Bana Girip Tahminlerini Yapabilirsin Ancak adını değiştir Dedi.Kendisi Büyük İhtimal Meteoroloji Müdürlüğüne Girecek Yakında Forumlardan ayrılmıştır Teşekkürler ?
-
gfs yine coşturdu 15 16 17 18 içim muazzam bir çıktı sundu ama ben ecmwfye daha çok güvendiğim için gfs nin bu çıktısı benim için bişey ifade etmiyor
-
gfs yine coşturdu 15 16 17 18 içim muazzam bir çıktı sundu ama ben ecmwfye daha çok güvendiğim için gfs nin bu çıktısı benim için bişey ifade etmiyor
40 cm vermiş GFS bakalım ECMWF daha güzel çıkacak gibime geliyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sence bu sistemden sağlam kar alır miyiz görkem. Ne zaman baslar kar sence. Ben 14 Ocak akşam baslayacagini düşünüyorum
-
Sence bu sistemden sağlam kar alır miyiz görkem. Ne zaman baslar kar sence. Ben 14 Ocak akşam baslayacagini düşünüyorum
abi ben bu sistemde 25-30 cm bekliyorum
-
Bana da öyle geliyor. Ikinci salınım şart bize. O da 23-24 ocakta olabilir.
-
Bana da öyle geliyor. Ikinci salınım şart bize. O da 23-24 ocakta olabilir.
2.salınım gelir gibi abi
-