35 MM KAR VERDİ
40-45 CM ALLAH BEREKET VERSİN
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur35 MM KAR VERDİ
40-45 CM ALLAH BEREKET VERSİN
ecmwf vereceği güncelleme kritik gfse uymuyorsa sıkıntı büyük olur bu tarz sinoptikleri ecmwf ve ukmo çözer
Can abi samsunun iç kesimleri kar alma şansımız varmi
Gfs için var ecmwf için yok ecmwf yi bekle
Netleşen bir şey yok ama bana göre ihtimal yüksek.
Tokatli6060 Samsunun da diyagramini paylasir misin rica etsem? Teşekkurler
Tokatli6060 Samsunun da diyagramini paylasir misin rica etsem? Teşekkurler
Bir Ecmwf ci olarak güncelleme için buradayım hadi bakalım Gfs ile ortak noktada buluşacaklar mı bismillah
hadi ecmwf pizzayı bırak pideye gel ?
hadi ecmwf pizzayı bırak pideye gel ?
En iyisi super fresh ürünleri
Zonguldak Anlik yağış başladı
Şaka gibi bir ecm güncellemesi. Yağışların %90ı batı bölgesine ayırmış. Lütfen dediğim yanlış anlaşılmasın her yer bu yağışları alsın ama gfs doğuyu ve orta karadenizi gömerken ecm bu bölgelerde kar yok diyor. Galiba memleketim olarak Tokat kar felan görmez. Ben daha büyük bir heyecanla takip yapmayacağım. Tokata 7.5 aydır yağmur yağmadı. Ecm yağmur bile vermiyor. Gfs moralimi yerine getirirken ecm götürüyor. Tokatli6060
Şaka gibi bir ecm güncellemesi. Yağışların %90ı batı bölgesine ayırmış. Lütfen dediğim yanlış anlaşılmasın her yer bu yağışları alsın ama gfs doğuyu ve orta karadenizi gömerken ecm bu bölgelerde kar yok diyor. Galiba memleketim olarak Tokat kar felan görmez. Ben daha büyük bir heyecanla takip yapmayacağım. Tokata 7.5 aydır yağmur yağmadı. Ecm yağmur bile vermiyor. Gfs moralimi yerine getirirken ecm götürüyor. Tokatli6060
Merak etme ayın 18 19 u bekle
Kar haritasına bakarsanız bitik bir güncelleme orta ve doğu karadeniz adına ve doğu anadolu + iç anadolunun doğu kesimi yağış felan almamış!
Halitaydemir sistem daha tam oturmadıki yağışı otursunlar. Sen en kötü ecem ve gfs nin ortalamasını düşün?