Zonguldak Düzce Bartın Samsun Kastamonu diyagramları
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Sizce Ordu'da kar olur mu sistemde
Lütfen cevap verin çok merak ettim
-
- Resmi Gönderi
Lütfen cevap verin çok merak ettim
-
Ukrayna WRF 14 AKŞAMINDAN SONRA YAĞIŞLARI VERİYOR vade biraz daha yaklaşsın bu veri çok tutarlı bundan da bakabiliriz yağışlara
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
EVİME KADAR BULDUM =D
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
O kadar yaklaşınca kar kalınlığı verdiğini yeni öğrendim hemen bakıcam teşekkürler Semih Ö.
-
EVİME KADAR BULDUM =D
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. İnşallah GFS gibi olur :-D
-
Abi çatıya da bak daha fazla olur ?
-
Batı karadenizin fazla kar almasının sebebi siklondan ziyade dek yağışları değil mi?
-
Hocam evin çatısına kadar hesapladık Zonguldakli67 Sonuçlar bunlar GFS çatıya bindirme yapmış :D
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hocam evin çatısına kadar hesapladık Zonguldakli67 Sonuçlar bunlar GFS çatıya bindirme yapmış :D
Yeni mahalle dilektepe sokak onada bak bakalım?
-
Hocam senin konum çıkmıyor
-
zonguldakli samsunun diyagram nasıl sence
-
- Resmi Gönderi
Hocam senin konum çıkmıyor
Windy den mi bakıyorsun. Onda zor bulunur biraz
-
Windy den mi bakıyorsun. Onda zor bulunur biraz
Windyde çıkmıyor aynen
-