Aaaa Semih Ö. ceza almış nedenki çok saygılı birisi bana bile hocam der merak ettim o yüzden soruyorum
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Aaaa Semih Ö. ceza almış nedenki çok saygılı birisi bana bile hocam der merak ettim o yüzden soruyorum
Model konusunda uyarılmasına rağmen yağış yok yağışlar bozmuş tarzında yorumları yüzünden.
-
Model konusunda uyarılmasına rağmen yağış yok yağışlar bozmuş tarzında yorumları yüzünden.
Hmm anladım neyse cezası bitince katılır bizim bölgeye
-
karadeniz çok sessizsin. Nasıl gidiyor kıyılar iç kesimler güzel kar alıyor mu?
-
Can Başkan şimdi üstün tahmin yeteneğini sergileme zamanı geldi sanki ne zaman istersen benim sorumu cevaplayabilirsin Trabzon'un doğusu 300 rakım ne olur kısa bir ayrıntı alsam doğru olur mu acaba
-
Ben de Can üstadimizdan Tokat yorumu alayım eğer uygunsa..
-
Bu sitenin tahmini doğru mu zonguldak için sürekli değişiyor?
-
- Resmi Gönderi
Bu sitenin tahmini doğru mu zonguldak için sürekli değişiyor?
Mgm ye göre vermiş
-
Moyenne haritalarına bakarak yapıyorlar herhalde tahminleri
-
- Resmi Gönderi
BATI VE ORTA KARADENİZ
Perşembe günü Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'nun Sahillerinde Karla Karışık Yağmur geçişleri, yükseklerde kar yağışları bekliyorum.
Cuma Günü bölgede hafif Deniz Etkisi Yağışlar dışında bir yağış beklemiyorum. Sahillerde bu yağışlar KKY, yükseklerde Kar şeklinde düşecektir.
DOĞU KARADENİZ
Perşembe ve Cuma Günleri Bölgenin Yayla ve Dağlarında etkili kar yağışları beklenebilir. Sahillerde soğuma yetersiz olduğundan bu yağışlar yağmur şeklinde düşecektir.
-
Sayın Can Hocam bu 14-15 Ocak sistemi mi? 17-18 için geçerli mi?
-
- Resmi Gönderi
Sayın Can Hocam bu 14-15 Ocak sistemi mi? 17-18 için geçerli mi?
İLK etap 14 ve 15 ocak. 16,17,18,19, siklonun durumuna göre tahmin yapılacak ?
-
Ordu'da sıcaklık 1-2 saat içinde 13 dereceden 25 dereceye kadar çıktı. Keza trabzon ve giresun'da da benzer sıcaklıklar var şu an. Bunun sebebi fön rüzgarları mı
-
- Resmi Gönderi
Ordu'da sıcaklık 1-2 saat içinde 13 dereceden 25 dereceye kadar çıktı. Keza trabzon ve giresun'da da benzer sıcaklıklar var şu an. Bunun sebebi fön rüzgarları mı
Kesinlikle evet
-
Eyy Karadeniz kışlıklar hazır mıııı Ocak ayındada yazdan çıkamadığımız için çoğumuz yazlıkları kaldırmamışızdır bilee tekrardan soruyorum kışlıklar hazır mıııı
-