Orta karadeniz adına sistem eridimi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
500 Hpa çok iyi -42 ler var B.Karadeniz ve Marmarada
-
Sistemin s'si kalmadı. Istanbul coşar biz seyrederiz. Yağış yok Tokat olarak. Kurak kupkuru günler bizi bekliyor. Yağışı tamamen kesmis
-
Hayır ne erimesi gayet iyi
-
Batidan doguya ful karadeniz kıyıları cok guzel fakat ecmwfnin ciktilari urkutuyor beni insallah ateş edecez bu akşam
-
Ne sistem erimesi bence mükemmel oluyor kötümser olmayın lütfen (kendi fikrim olduğu için çok kafaya takmayın)
-
Merhaba ben Tokat Merkezden yeni katıldım foruma. İnşallah iyi zamanlar geçiririz. Şu an Tokat'ta baya yağmur var ve sabah 17 derece olan hava şu an 4 dereceye düştü acaba bugün kar yağabilir mi dostlar ?
-
Merhaba ben Tokat Merkezden yeni katıldım foruma. İnşallah iyi zamanlar geçiririz. Şu an Tokat'ta baya yağmur var ve sabah 17 derece olan hava şu an 4 dereceye düştü acaba bugün kar yağabilir mi dostlar ?
Bu akşam kar yok sonraki sistemler de eriyor ben de Tokatliyim. Bu güncelleme tokattaki yağışları yok etmiş ama degisebilir
-
Sabah kalktığında her yer bembeyaz olur gibi inşallah
-
Sabah kalktığında her yer bembeyaz olur gibi inşallah
Inşallah dostum
-
İnşallah gelooo
-
Sistemin s'si kalmadı. Istanbul coşar biz seyrederiz. Yağış yok Tokat olarak. Kurak kupkuru günler bizi bekliyor. Yağışı tamamen kesmis
Kardesim kar haritasi gayet güzel
-
bu arada hoş geldin dostum
-
Kardesim kar haritasi gayet güzel
Bakalım dostum bekleyeceğiz
-
bu arada hoş geldin dostum
hoşbulduk hemşehrim... neresindensin tam olarak tokatın ?
-