Sistem sürekli öteleniyor ilginç bir şekilde inşallah ayın 18 i geldiğinde de ötelenmez benim korkum bu
Onu da ötelerse şaşırmam neyse sistem bitmez. Ay sonunu bekleyelim. Burdan 3 5 cm tutsa yeter
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem sürekli öteleniyor ilginç bir şekilde inşallah ayın 18 i geldiğinde de ötelenmez benim korkum bu
Onu da ötelerse şaşırmam neyse sistem bitmez. Ay sonunu bekleyelim. Burdan 3 5 cm tutsa yeter
hayırlı geceler
Sana da bölgedaş
Kar yağacak ama ne zaman yağacak hala belirsiz bizim için bunu günü geldiği zaman göreceğiz inşallah en kısa zamanda gelir karadenizimizin tüm şehirlerine herkese iyi geceler
Karadeniz'in hiç bir ilinin ilçesinin hatta Serkan'ın bile bu güncellemeyi beğenmeme lüksü yok :D
Fazla erken davrandık, soğuklar girmeyecek gibi geldi bana ama lafı ağzıma tıktı valla :-D
Karadeniz'in hiç bir ilinin ilçesinin hatta Serkan'ın bile bu güncellemeyi beğenmeme lüksü yok :D
Gençler hemen yarın kar yağsın istiyorlar ama sinoptik bu. Yağış dan bir kaybımız yok aksine çoğalmış
sahiller ne durumda sinop samsun ordu ..
Benim sıkıntım sürekli soğukların girişinin ötelenmesi onun dışında süper zaten ötelenmesi acaba 2 gün sonra bakınca yine mi ötelenir diye düşündürüyor aslında gfs pek güvenmiyorum ecmwf benim için daha değerli ama ecmwfde ayın 16 17 için aynı hemen hemen soğuk bakımından
Bundan iyisi Şam'da kayısı.. Çok net gömüldü
Yağışlar arttı
ecm yi bekliyorum gözlerim kapalii ❄❄❄
hepsi gömüldü 3 gün kar yağışlı. Soğuklar da yağışlar da yeterli
Benim sıkıntım sürekli soğukların girişinin ötelenmesi onun dışında süper zaten ötelenmesi acaba 2 gün sonra bakınca yine mi ötelenir diye düşündürüyor aslında gfs pek güvenmiyorum ecmwf benim için daha değerli ama ecmwfde ayın 16 17 için aynı hemen hemen soğuk bakımından
Bir senedir bekliyoruz 6-12 saat daha beklesek nolur hocam? Yapmayın Allah aşkına bu açgözlülük sonumuzu getirir ciddi söylüyorum. Gömülmüş Karadeniz kıyıları baştan sonra hala beğenmiyoruz
Orta doğu karadenize zaten 16 sından önce kar ihtimali düşüktü kıyılar için. Kıyılar asıl -40 lık 500hpa soğuklarıyla ve -10 luk 850hpa soğuklarıyla coşucak İnşallah 17 sinden sonra
Bir senedir bekliyoruz 6-12 saat daha beklesek nolur hocam? Yapmayın Allah aşkına bu açgözlülük sonumuzu getirir ciddi söylüyorum. Gömülmüş Karadeniz kıyıları baştan sonra hala beğenmiyoruz
Yok hayır açgözlülük değil fazla yağsın istememden değil yanlış anladınız ötelenmesin fazla ondan bahsediyorum fazla heyecanlıyım bir an önce gelsin ? yoksa azada varım çokada hayırlısı olsun yaa inşallah erkenden gelir ben korkumu dile getirdim birde acaba işte 2 gün sonra baktığımızdada mesela 18 oldu mu sana 20 kötü olur yani ? sabırsızlık denebilir biraz