Zonguldakta sabahtan beri şiddetli yağmur var şu kar olarak düşseydi fena şeyler konuşurduk bu yağış kar soğukları gelince olmaz kesin maşallahı var barajlar bayram etti
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
inşallah kar soğukları girincede böyle yağış olur
-
Bize Yağış varken soğuk olmaz soğuk varken yağış olmaz bahtsızlık mı de ne dersen de son güne kadar takip et son gün marmaraya ver olcak iş değil
-
Bize Yağış varken soğuk olmaz soğuk varken yağış olmaz bahtsızlık mı de ne dersen de son güne kadar takip et son gün marmaraya ver olcak iş değil
İsyan etme dua et takibe devam
-
Geçen senede Doğu Karadeniz kaptı en önce batı karadenize ver son gün rota marmara doğu karadeniz zaten ne beklersin eski kışlardan eser yok
-
İsyan etme dua et takibe devam
Hocam yordu valla değecekse edeceğiz zaten amma umudum yok her güncelleme kırpıyor Zonguldağı düzce güzelleşiyor coğrafya işte ne yaparsın iç kesimde kalma avantajı var isyan değil son gün değişiyor yani ne desek boş takipten başka çare yok zaten
-
Kar pskoljini hepten bozmuş... yazdıklarımızı görmüyor musun sabret azcık yahu ayın 14 ü sistem 20 sinde gidiyor yeni giriş yaptı cephe radar takibi ve akşam saatlerini bekle
-
- Resmi Gönderi
Dek yağışını hesaba katmayı unutmayın ona göre.
-
Kar pskoljini hepten bozmuş... yazdıklarımızı görmüyor musun sabret azcık yahu ayın 14 ü sistem 20 sinde gidiyor yeni giriş yaptı cephe radar takibi ve akşam saatlerini bekle
Hocam 2 yıldır kaçırdığımız sistemlere yanıyorum bunu da kaçırırsak hepten psikolojimiz gidecek zaten bir süre de takibe ara vermeyi düşünüyorum bu sistemden sonra
-
geçen seneki sistemde bize 3 gün yağmur yağdı son 2 gün kar yağdı 30 cm oluştu
-
Hiç belli olmaz bize 10 cm düzceye 50 verir bir bakmışsın tam tersi olmuş sen hatırlıyor musun 2016 kışını bütün kütleler bizi ıskaladıda bartında 1 metre kar oldu burda yarım metre anca oldu böyle şeyler olabiliyor ben umudumu kaybetmedim sende kaybetme en azından yağacak gibi bunu göremeyenlerde var şükür bunada hayırlısı neyse o olsun
Hocam yordu valla değecekse edeceğiz zaten amma umudum yok her güncelleme kırpıyor Zonguldağı düzce güzelleşiyor coğrafya işte ne yaparsın iç kesimde kalma avantajı var isyan değil son gün değişiyor yani ne desek boş takipten başka çare yok zaten
-
Hocam 2 yıldır kaçırdığımız sistemlere yanıyorum bunu da kaçırırsak hepten psikolojimiz gidecek zaten bir süre de takibe ara vereceğim
Bunu kaçırma şansımız yok en az 20 cm niz var merak etme
-
Hiç belli olmaz bize 10 cm düzceye 50 verir bir bakmışsın tam tersi olmuş sen hatırlıyor musun 2016 kışını bütün kütleler bizi ıskaladıda bartında 1 metre kar oldu burda yarım metre anca oldu böyle şeyler olabiliyor ben umudumu kaybetmedim sende kaybetme en azından yağacak gibi bunu göremeyenlerde var şükür bunada hayırlısı neyse o olsun
Evet hocam bartın bayram etmişti yanımızdaki şehir zaten bende buna yanıyorum arada kalıyoruz ya düzce ya bartın bayram ediyor avantajı iç kesimde kalma bide Kastamonuya yakınlığı var bartının oda bir avantaj biz arada kaldık fön etkisi yapıyor bildiğin bize sistemler sıcaklıklar bile yüksek
-
Evime 300 metre mesadese kar yağıyor burda yok her sen aynı şey bıltım ya bıktım yani
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. biraz daha isyan edersen seni hemşehrin olarak ben cezalandıracağım ?
-