- Resmi Gönderi
2 modelden biri patlayacak umarım inatçı gfs kazanır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2 modelden biri patlayacak umarım inatçı gfs kazanır
Ben bu sistemden lütfen yanlış anlaşılmasın tokat adına ümidimi tamamen kestim. Kar alan yerlere Allah bereket versin barajlar dolsun.
Hocam ümidi kesmeyin bence artık soğuk sistemin etkisindeyiz ve şimdi radar ile sıcaklık takibi zamanı
2 modelden biri patlayacak umarım inatçı gfs kazanır
Yakın vadede emcwf kazanıyor. Artık bu sistem %99.9 kesinleşti emcwf ye göre 0.1 kaldı belki marmaraya veya orta karadenize yağışı arttırabilir.
Hocam ümidi kesmeyin bence artık soğuk sistemin etkisindeyiz ve şimdi radar ile sıcaklık takibi zamanı
Hocam haklısınız ümitli olmak lazim ama görünen bir şey var. Sisteme artık 1 gün kalmış kolay kolay değişmez. Ikinci sistem de en az 2 hafta sonra gelir o da gelirse. Küresel ısınma ve iklim değişikliği... Ben artık boş verdim
Söz atmosferde ne olcak bakalım son durum bu
Gokhan6167 Zonguldakli67 Google hava durumu konumuma Cumartesi 11den sonra yoğun kar demiş çok erken olmuyormu ne dersiniz Sıcaklık sorunu olmazmı o dilimde
Gokhan6167 Zonguldakli67 Google hava durumu konumuma Cumartesi Akşamı 11-12den sonra yoğun kar demiş çok erken olmuyormu ne dersiniz Sıcaklık sorunu olmazmı o dilimde
Gokhan6167 Zonguldakli67 Google hava durumu konumuma Cumartesi 11den sonra yoğun kar demiş çok erken olmuyormu ne dersiniz Sıcaklık sorunu olmazmı o dilimde
Erken ama bellide olmaz tabi benim yoğun kar beklentim pazar öğleden sonra
CAN kar haritası varmi hocam
CAN kar haritası varmi hocam
Can yok
bakalım sabahla yarin öğlen ne yapcak son takipler bu sistem adinw
pazar sabahı karşı baslar yağmurlu sizce
Yağmur mu baslar yoksa karşı Pazar sabahı
Karadeniz Bölgesi'nde Batı Karadeniz Bu sistemin yıldızı. Karadeniz'deki bazı şehirler hakkında son bir analiz yapmam gerekirse,
Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece Düzce, Bolu, Karabük'te ve Batı Karadeniz şehirlerinin tüm iç kesimlerinde yağışlar doğrudan KAR olarak başlayacak.
Pazar gün içerisinde EN GEÇ saat 10:00-11:00'dan sonra sahillerde de yağışlar saf KAR'a dönecek. Pazar günü özellikle Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun sahil kesiminde YOĞUN KAR YAĞIŞLARI bekliyorum.
Batı Karadeniz Şehirlerinde Çarşamba gününe kadar devam edecek hafif DEK geçişleri bekliyorum ancak asıl yoğun kar yağışları Pazar günü olacaktır.
Kastamonu'nun doğusundan itibaren yükseklerde bir sıkıntı yok, kar yağışları olacaktır ancak alçak kesimler ve sahiller için son yorumumu yarın yapacağım.