Mgm tokata yarın için kar felan vermemiş bu nasıl iş anlamadım Tokatli6060 Berkayucurum60
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kar vermemiş derken Halitaydemir ?
-
Kar vermemiş derken Halitaydemir ?
Pazar gününe kar vermemiş. Pazartesi zaten kar baya zayıflıyor benim bildiğim
-
200 250 rakım üstü sorunsuz kar alacaktır.
Hocam son noktayı Trabzon Sürmene (300m)adına ne zaman koyarız yoksa koyamazmiyiz kar yagacagini havada kar olunca mi anlayacağız ?
-
Pazar gününe kar vermemiş. Pazartesi zaten kar baya zayıflıyor benim bildiğim
Hocam sıcaklık konusunda sorun yaşamazsak kar gelir pazar akşam bence
-
- Resmi Gönderi
Hocam son noktayı Trabzon Sürmene (300m)adına ne zaman koyarız yoksa koyamazmiyiz kar yagacagini havada kar olunca mi anlayacağız ?
Akşam bilgilendiririm sizi hocam
-
Hocam sıcaklık konusunda sorun yaşamazsak kar gelir pazar akşam bence
9 derece gösteriyor yuhhh. Her yer 2 3 derece burası 9 derece. Bekleyelim bakalım. Soğuk hava dalgasiysa soğuk hava var. Halen daha bir problem çıkıyor. Beş cm kar bile göremeyecek mi bu Tokat bu ne abi ya
-
9 derece gösteriyor yuhhh. Her yer 2 3 derece burası 9 derece. Bekleyelim bakalım. Soğuk hava dalgasiysa soğuk hava var. Halen daha bir problem çıkıyor. Beş cm kar bile göremeyecek mi bu Tokat bu ne abi ya
Mgm bence Tokat'ı Akdeniz'de sanıyor olabilir hocam. Mgm ye göre saat 3 te 7 derece ama şu an 2,6 derece 2 saatte 5 derece birden artacak
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
GFS'ye inanmak istiyorum..
-
CAN hocam Mgm tokat için kar yok demiş. 18inde var demiş. 18inde yağış Tokat civarında azalmiyor mu? 17si başlama ihtilamali yok mu?
-
CAN hocam Mgm tokat için kar yok demiş. 18inde var demiş. 18inde yağış Tokat civarında azalmiyor mu? 17si başlama ihtilamali yok mu?
Bence mgm sadece sıcaklık, radar ve nem gibi anlık değerler dışında takip edilmemeli hocam. Çünkü Tokat'a yoğun kar yağacak uyarısı yapar 1 cm kar olmaz ama uyarı yapmaz 20 cm kar olur
-
Belediye Valilikten biraz önce uyarı yaptı Zonguldak bu gece saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı dedi
-
Belediye Valilikten biraz önce uyarı yaptı Zonguldak bu gece saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı dedi
Bizde söylüyoruz kaç gündür. Ulan ya
-
Bakalim Mgm doğru mu tahmin yapmış. Istanbul ve diğer iller için bu gece ve yarın yoğun kar dedi. Tokata ise 17si gün boyu yağmur var dedi. 18inde zaten yağış Tokat civarında bitiyor. Yağsa ne olur yağmasa ne olur? Bu sistem beni çok yordu. 2 hafta dinlenecegim. Sonra şubat başı eğer gelirse sistem kovalarım. İyi günler. Kar yağınca bol bol resim atin da en azından biraz mutlu olak
-