Metoeciel bu saatte 6 derece beklerken gerçekleşen 2.4 ulan gfs
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Metoeciel bu saatte 6 derece beklerken gerçekleşen 2.4 ulan gfs
The content cannot be displayed because it is no longer available. Görkem 17 18 ocaki da atar misin?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Beklenenden daha çok yağıcağına eminim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Beklenenden daha çok yağıcağına eminim
Bana da öyle geliyor. Yarın 17.45 gibi başlar. Geceye kadar devam eder. 18 ocakta ara ara yağar
-
Bana da öyle geliyor. Yarın 17.45 gibi başlar. Geceye kadar devam eder. 18 ocakta ara ara yağar
bugün görüdk abi mesela
-
bugün görüdk abi mesela
Farkında misin sıcaklığı da yağışı da tutturamamış bu site. Modeller önemli degil önemli olan radar artık. Bu akşam da olabilir. Radar sağlam olursa. Şu an gıjgıj dağına yağıyor mesela
-
Farkında misin sıcaklığı da yağışı da tutturamamış bu site. Modeller önemli degil önemli olan radar artık. Bu akşam da olabilir. Radar sağlam olursa. Şu an gıjgıj dağına yağıyor mesela
az daha inse burdada çevirecek ki çevirir bence kky e
-
az daha inse burdada çevirecek ki çevirir bence kky e
Şu an kky yağıyor ama o kadar hafifki hiç belli olmuyor. Biraz radar guclense kesin göreceğiz de
-
Şu an kky yağıyor ama o kadar hafifki hiç belli olmuyor. Biraz radar guclense kesin göreceğiz de
-
Ecm de gfs de fos çıkacak. Buralar en az 5 6 saat yoğun kar alacak o da 10 cm yapar. 18inde 4 C mi erise 6 cm kalır. Gün içinde 2 cm yine yağsa 8 cm net. Yarın 17.45te göz gözü görmez. Tipi kar
-
Bakalım konumumda sıcaklıklar git gide düşüyor 1-2 saat sonra gol haberi gelebilir buralardan
-
Benim alamadığım 17sine 9 derece diyor yağmur diyor öğleden sonra burayı yoğun karli gösteriyor. Sence hangisi doğru?
-
Benim alamadığım 17sine 9 derece diyor yağmur diyor öğleden sonra burayı yoğun karli gösteriyor. Sence hangisi doğru?
abi soğuk çekilecek yükselecek sonra soğuk cephe girecek hızla düşüreekcek
-
Bakalım konumumda sıcaklıklar git gide düşüyor 1-2 saat sonra gol haberi gelebilir buralardan
Abi bir yağsın senin adına ben sevinecegim. Söz veriyorum. Resim at bize
-
konumum da kar başladı
-